Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

annaaaaaammm ben iğne görünce tansiyonu düşen biriyim yaaaaa..
allahım inşallah onlara gerek kalmaz inşallahhh

ay canım kıyamam dikkat et kendine....evet eşimle gittim canım doktor ultrospnla bakto sadece herseyin cok nurmal oldugunu söyledi...obür tektikleri bir yıldan önce yapmıyorlarmış şimdi bidaki ay eşim gidecek ona bakılcak bakalım hayırlısı ama cok rahatladım aklıma takmamaya karar verdim tatlım sen napıyosun nasılsın...

fatoşumm bende seni özlüyorum kuzummm..
serap valla yaz gelince böyle oluyo kızanım allah yardım etsin hepimize..
sultişim yok valla hatta değişik fikirlerde oldu cerrahpaşada hocanın özel muayenehanesine gidince hemen sıra veriyomuş ve bedava histeroskopi için bu sadece,ölee kaldı..saçlarımı bile boyatamıyom yoğunluktan canım sen nasılsın..

anaaa herkes gelmiişşş ne güseeelll..
kizlar yaa az önce bi cinsiyet tahmini daha geldi şirketteki bi arkadaştan
hatta kesinnnn kizz dedi..
insanlar böle yaptikça ben dahada meraklaniorum yaa

anaaa herkes gelmiişşş ne güseeelll..
kizlar yaa az önce bi cinsiyet tahmini daha geldi şirketteki bi arkadaştan
hatta kesinnnn kizz dedi..
insanlar böle yaptikça ben dahada meraklaniorum yaa

ayy hadi hayırlısı bakalım..
bencede senin kızın olucak..
benimde içime öle doğuyooo

sultanıımm beni alternatif adet tarihlerim var yaaa..
kaydirigubbakcemile3
biri geçti dgri 4 haziran...

eee niye test falan yapmadın yaaa. ateşe göremi bakıyon. koy bakalım tablonu buraya bi bakayım. sana söylerim olurmu

annaaaaaammm ben iğne görünce tansiyonu düşen biriyim yaaaaa..
allahım inşallah onlara gerek kalmaz inşallahhh

ben iğne vurulunca felç geçiriyorum kız kaç gün basamıyorum üstüne. hatta yeri beze kalıyor gibi oluyor. ama nasıl olduysa bunu vuruyorum. ilk vurdurduğum gün seni beni görseydin neler yaptım. tartıştık eşimle. ama inan bu acıtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…