Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye kıssssss

vay be kuzulucak desene....

he kısss o işi az kaptımm..
o günlerde çalışmada yaptık....

12 gün geçtiyse işten kanda çıkıyor kuzum olmadı baktır rahatla olmadıysana yumurtlamışsın en azından bidahaki ata kısmetse yeni evde rahaaaaaaaat rahattt kuzum

12 gün geçtiyse işten kanda çıkıyor kuzum olmadı baktır rahatla olmadıysana yumurtlamışsın en azından bidahaki ata kısmetse yeni evde rahaaaaaaaat rahattt kuzum

yok bacım gitmicem doktora falan....
bekleyelim bakalım şu haziranda bi gelsinde...
ya hep hayalimde o gebelik testindeki çift çizgii görerek öğrenmek var biliyurmusunn

merhaba kızlar ayyy birsen ben göremedim seni yaa öldüm meraktan herkesçikler gördüü ben kusur kaldım

canım daha var gününe. 16. gün yumurtlamışsın. 8 gün falan var sanırsam. bence yani

çiçek ben soracaktım sen sordun ne zaman sonra adet oldun eylem
öiöek sen dr gittin mi bende gitmekten vazgectim kanamamda var hala cumartesi gidecegiz

kız iso sürekli ateş ölçüyon ya ondan
çiçek sen nereye gidiyon gezginci
fairlike daha iyiyim bacım sagolasın

allah iyilik versin inşallah canım yaaa
ben senin adini bilmiorum kuzum yaa??
belki söylemişsindir daha önce ama hatirlamiorum bilmiyorumkismile

sırayla cevap verim kızlarr
fatoş valla kuzum bende inanamadım ya neler söyledi sanki benle yaşamış
özlemcim zaten bizim tahlil tedavi falan 1 yıl gider çünkü diğer 2 si peşpeşe oldu çok yıprandım toparlanmam gerek güzelcede tedavi olurum
tosticim ben 3 tane kaybettim tatlım
çiçeğim 27 nisanda kürtaj oldum 13 gün kanamam sürdü c.teside 22 si tekrar başladı ama tuhaf çok az ve parçalı yine inşallah bişey yoktur

sultişim ben hsg çekildim benim operatif histeroskopi yapılcak kuzum ondan araştırıyorum rahimim kalp şeklindeymişte ondan canım benim hayırlısı

anladım canım. onu duymuştum. inşallah çektiklerine değer canım benim yaaa. demek fala baktırdın. bende cumartesi gittim eğlencesine. bi sürü şey anlattı bi kısmı tutuyordu. ama sonuç tutacakmı bilmiyorum tabiii. ikizlerin olacak dedi banaaa. bi kız bi erkek

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye kıssssss

vay be kuzulucak desene....

he kısss o işi az kaptımm..
o günlerde çalışmada yaptık....

yok bacım gitmicem doktora falan....
bekleyelim bakalım şu haziranda bi gelsinde...
ya hep hayalimde o gebelik testindeki çift çizgii görerek öğrenmek var biliyurmusunn

inşallah canım hayallerin gerçek olsunnn ozaman 4 ünde yap görcen kaydirigubbakcemile3

sırayla cevap verim kızlarr
fatoş valla kuzum bende inanamadım ya neler söyledi sanki benle yaşamış
kız bak bende fala inanmam..
falla amel olmaz..
ama falsızda kalmam ne yalan söllüüümm....
bundan yaklaşık 2 ay önce....2 defa kahve falı baktırdım..
ikisindede kadın bana ''iki muradın var iki ay içinde olucak ikiside'' dedi...
peşpeşe olucaklar dedi...
evet iki muradım var..
biri evimi ayırmak biride bebeğimin olmasıydı..
nadiimki öle umutlanıon işte...

eylem çok güzel canım yaaa zamanında gelmiş
kürtajdan sora bi kaç ay öle oluo canım yaaa
rengide koyu oluo muuuu
bende öle olmuştuuu.hatta kist falan mı die doktora gitmiştim ama normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…