- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.641
hoşgeldin tosticim biz iyiyiz sen nasılsın?
tostimm....dilayııımmmmmm hoşgeldinizzz...
kız abiye kuzu hamilemi...
ben izleyemiomda pek o diziyi
canım bende bir iyiyim bir kötüyüm sen benı daha iyi anlarsın ne durumda oldugumu ama hayat devam ediyor öyle yada böyle bu günümüze şükür
fatoşumm bende seni özlüyorum kuzummm..
serap valla yaz gelince böyle oluyo kızanım allah yardım etsin hepimize..
sultişim yok valla hatta değişik fikirlerde oldu cerrahpaşada hocanın özel muayenehanesine gidince hemen sıra veriyomuş ve bedava histeroskopi için bu sadece,ölee kaldı..saçlarımı bile boyatamıyom yoğunluktan canım sen nasılsın..
ya bir yıldan önce bakmadıklarını tahmin ediyordum. ama keşke eşinde direk gitseydi canım. inşallah gerek kalmaz canım bu ay olur.ay canım kıyamam dikkat et kendine....evet eşimle gittim canım doktor ultrospnla bakto sadece herseyin cok nurmal oldugunu söyledi...obür tektikleri bir yıldan önce yapmıyorlarmış şimdi bidaki ay eşim gidecek ona bakılcak bakalım hayırlısı ama cok rahatladım aklıma takmamaya karar verdim tatlım sen napıyosun nasılsın...
yaaww bırak içsin nolucek sankimmm
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ayy şöleee beyaz tenli..fındık gibii..
kıvır kıvır saçları olan bi kızın olur inşallahh...
fairlike canım cokta takma kafana saglıklı olsunda ne olursa olsun inş.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbulduk iso canım ya seni görünce benim nedense ateşim cıkıyor:)kaydirigubbakcemile3
vay be kuzulucak desene....evet 3üncüyeeee :lepi:
fatoşum sen 16.gün yumurtlamışsın tatlım tahmini 30. günde adet olacaksın yada bebiiiiiiiiiiişşşş
canım hsgyi ben bedavaya yaptırmıştım. çünkü muayene olduğum yer sskya bakıyordu ssk karşılıyormuş. ücret ödememiştim. inşallah iyi bi doktor bulursunda bi an önce başlarsın canım yaaa.
ya bir yıldan önce bakmadıklarını tahmin ediyordum. ama keşke eşinde direk gitseydi canım. inşallah gerek kalmaz canım bu ay olur.
canım eşim gitcekti ama 3,4 gün cinsel perhiz gerekiyomuş o yüzden gidemedi:kedi:amin canım inşallah gerek kalmaz hayırlısı olsun diyorum bundan sonra...
kızlar ya çanakkalede bi fal baktırdım aklım durdu ya hatta regl dim kadın açar açmaz reglsin bakılmaz ama yoldan gelmişsin bakıyım dedi şok oldukk herşeyi bildi 1 yıl sonra hamiş olcakmışım 2 ay yatcaksın bide iğne vurulcan demezmi ben şokkk
kızlar ya çanakkalede bi fal baktırdım aklım durdu ya hatta regl dim kadın açar açmaz reglsin bakılmaz ama yoldan gelmişsin bakıyım dedi şok oldukk herşeyi bildi 1 yıl sonra hamiş olcakmışım 2 ay yatcaksın bide iğne vurulcan demezmi ben şokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?