Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım bende bir iyiyim bir kötüyüm sen benı daha iyi anlarsın ne durumda oldugumu ama hayat devam ediyor öyle yada böyle bu günümüze şükür

öyle canım çiçeğimde bende çok tattım bu duyguyu ama napalım hayat böyle malesef hayırlısı ve sabır diyip devam edeceğiz iyi bak kendine olumunekankayizsmile

canım hsgyi ben bedavaya yaptırmıştım. çünkü muayene olduğum yer sskya bakıyordu ssk karşılıyormuş. ücret ödememiştim. inşallah iyi bi doktor bulursunda bi an önce başlarsın canım yaaa.

ya bir yıldan önce bakmadıklarını tahmin ediyordum. ama keşke eşinde direk gitseydi canım. inşallah gerek kalmaz canım bu ay olur.
yaaww bırak içsin nolucek sankimmm
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

içmesin kız sendemi içiyon yoksa

kızlar ya çanakkalede bi fal baktırdım aklım durdu ya hatta regl dim kadın açar açmaz reglsin bakılmaz ama yoldan gelmişsin bakıyım dedi şok oldukk herşeyi bildi 1 yıl sonra hamiş olcakmışım 2 ay yatcaksın bide iğne vurulcan demezmi ben şokkk

ayy şöleee beyaz tenli..fındık gibii..
kıvır kıvır saçları olan bi kızın olur inşallahh...

rabbim herkesin gönlüne göre wersin inşallaahh

fairlike canım cokta takma kafana saglıklı olsunda ne olursa olsun inş.

canııımmm nasilsiinnnn??
ben takmiorum kafama yaa ama etrafimdakiler öle çok yorum yapar oldularki
stresse giriorum resmen.
şu ağustos gelsede çiksam işten kafami dinlesem azcik..

hoşbulduk iso canım ya seni görünce benim nedense ateşim cıkıyor:)kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye kıssssss
evet 3üncüyeeee :lepi:
vay be kuzulucak desene....

fatoşum sen 16.gün yumurtlamışsın tatlım tahmini 30. günde adet olacaksın yada bebiiiiiiiiiiişşşş

he kısss o işi az kaptımm..
o günlerde çalışmada yaptık....

sultişim ben hsg çekildim benim operatif histeroskopi yapılcak kuzum ondan araştırıyorum rahimim kalp şeklindeymişte ondan canım benim hayırlısı

anaaaaaaaaaaaaaaamm essamı dion kıs sennn....

fala inanmayin arkadaşlar yaa.
ne bir yili en kisa zamanda hamiş olursun inşallaaahhh

kız iso sürekli ateş ölçüyon ya ondan
çiçek sen nereye gidiyon gezginci
fairlike daha iyiyim bacım sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…