Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eylemcim ne diim..allah hayirlisini versin herşein..
ben yemee çikiorum kizlar.
görüşürüs yinee kaybolmain biyereee

aaa sen tüp düşünüyodun zaten dimi hadi inşallah canım banada kızın olacak dedi..
orda cahidi sultan türbesinde dua ettim adak adadım olursa getircem diye kadın sen buraya getircen kızını demezmi.. bide geliboluda bayraklı baba var onda diledim inşallah olur

biz yine çalışmaya devam edek demi....

evet caım edin

kız hadi bakalım yaaa. geçen ay evine taşındın bu ayda bebişşşşşşşşşş. Allahım inşallah yaaa

canım ben başladım tedaviye. kanun çıkmış işte önce yine aşılama yapılacak. hergün gonal f iğne vuruyorum kendime. perşembe kontrolüm var. bakalım artık. Allah kabul etsin inşallah canım yaaa

bende umutlandım hatta terapi gibi oldu gevşedim çok inanmam bende ama gereksiz hiçbişey atmadı kadın ya kaç yıllık evliyim ev kredisi ödüyorum eşimle durumumuz işlerimiz bu arada eşime terfi bekliyoduk ekimle ocak arası gelecek dedi ya inanılmaz etkilendim soru sormak istiyosun dedi hakkaten abimleri sorcaktım uğraşmasınlar tüp bebek olcak onlarınki demezmi bilmiyorumkismile

ayy kızlarr bişi dicemm yaaa..
azönce eşimin msnini açtım..
tayna ve rosetta isimli iki kişi eklemiş..
neci olduklarını bilmiorum..
ama ingilizce konuşuolarr...
anaaaaam neki bu......
önce kabul ettim kimlermişl bakayımdie sonra sildim..

anaaaamm kıs dumur oldum vallaaaaa....

hadi hayırlısı canım az önce sorcaktım ne iğnesi yapıyon dii laf karıştı inşallahhh olur canımm

canım öyle eklemişlerdir. sanki eşinmi eklemiş. bizide ekliyor bi sürü kişi biliyorsun

anaaaamm kıs dumur oldum vallaaaaa....

sen benim halimi görseydin burdan 3 aile gittik biz 1ine bakmadı günde 2 kişi dedi diğer 2mizde suratlar bembeyaz çıktık valla..
kuzum eklemesene yabancıları benide ekliyolar kabul etmiyom ben oyun sitelerinden falan alıyolardır yada faceden ne bilim boşver öyle şeyleri sil engelle gitsin kuzumm

ya varya nasıl biliyorlar bilmiyorum inanmakta istemiyorum ama bazen öyle bi konuşuyorlarki aklım duruyor.

hadi hayırlısı canım az önce sorcaktım ne iğnesi yapıyon dii laf karıştı inşallahhh olur canımm

inşallah canım yaaaa

canım öyle eklemişlerdir. sanki eşinmi eklemiş. bizide ekliyor bi sürü kişi biliyorsun

kıs yok eşime güvenim tam çok şükür o öle biş iyapmazda..
acaba virüslü kişilermi bunlar..
yok öyleyse eşimin msnindeki tüm kişilerle irtibata gecebilirlermi acaba..
çnk bi çalıştıgm işyerinde birinin başına böle bi olay gelmişti..
ayy umarım öle biş yoktur..

selam kızlar gecıkmlı olarakk geldımm
dun anıden çıkmak zorunda kaldım haber veremedım....ben şuan gebzedeyım ..abim kimyager ve kımyasal bı maddeden dolayı zehırlenmış şuan iyi çok şükür ama gelıp biraz yanında kalmamızı istedi bizde annem v kardeşim geldik bi kaç gün kalıcazzz..ama netıde yanımda getırdımm merak etmeyınnn:))

serapppp kuzuu yarıın senı yanlız bırakıcam hatta perşembe gunu bil gidemem sanırım ben nasıp artık çok istiyodum oda apar topar gelıce kaldıı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…