- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.681
anladım canım. onu duymuştum. inşallah çektiklerine değer canım benim yaaa. demek fala baktırdın. bende cumartesi gittim eğlencesine. bi sürü şey anlattı bi kısmı tutuyordu. ama sonuç tutacakmı bilmiyorum tabiii. ikizlerin olacak dedi banaaa. bi kız bi erkek
biz yine çalışmaya devam edek demi....
kız bak bende fala inanmam..
falla amel olmaz..
ama falsızda kalmam ne yalan söllüüümm....
bundan yaklaşık 2 ay önce....2 defa kahve falı baktırdım..
ikisindede kadın bana ''iki muradın var iki ay içinde olucak ikiside'' dedi...
peşpeşe olucaklar dedi...
evet iki muradım var..
biri evimi ayırmak biride bebeğimin olmasıydı..
nadiimki öle umutlanıon işte...
kız hadi bakalım yaaa. geçen ay evine taşındın bu ayda bebişşşşşşşşşş. Allahım inşallah yaaa
aaa sen tüp düşünüyodun zaten dimi hadi inşallah canım banada kızın olacak dedi..
orda cahidi sultan türbesinde dua ettim adak adadım olursa getircem diye kadın sen buraya getircen kızını demezmi.. bide geliboluda bayraklı baba var onda diledim inşallah olur
kız bak bende fala inanmam..
falla amel olmaz..
ama falsızda kalmam ne yalan söllüüümm....
bundan yaklaşık 2 ay önce....2 defa kahve falı baktırdım..
ikisindede kadın bana ''iki muradın var iki ay içinde olucak ikiside'' dedi...
peşpeşe olucaklar dedi...
evet iki muradım var..
biri evimi ayırmak biride bebeğimin olmasıydı..
nadiimki öle umutlanıon işte...
bende umutlandım hatta terapi gibi oldu gevşedim çok inanmam bende ama gereksiz hiçbişey atmadı kadın ya kaç yıllık evliyim ev kredisi ödüyorum eşimle durumumuz işlerimiz bu arada eşime terfi bekliyoduk ekimle ocak arası gelecek dedi ya inanılmaz etkilendim soru sormak istiyosun dedi hakkaten abimleri sorcaktım uğraşmasınlar tüp bebek olcak onlarınki demezmi bilmiyorumkismile
canım ben başladım tedaviye. kanun çıkmış işte önce yine aşılama yapılacak. hergün gonal f iğne vuruyorum kendime. perşembe kontrolüm var. bakalım artık. Allah kabul etsin inşallah canım yaaa
ayy kızlarr bişi dicemm yaaa..
azönce eşimin msnini açtım..
tayna ve rosetta isimli iki kişi eklemiş..
neci olduklarını bilmiorum..
ama ingilizce konuşuolarr...
anaaaaam neki bu......
önce kabul ettim kimlermişl bakayımdie sonra sildim..
anaaaamm kıs dumur oldum vallaaaaa....
bende umutlandım hatta terapi gibi oldu gevşedim çok inanmam bende ama gereksiz hiçbişey atmadı kadın ya kaç yıllık evliyim ev kredisi ödüyorum eşimle durumumuz işlerimiz bu arada eşime terfi bekliyoduk ekimle ocak arası gelecek dedi ya inanılmaz etkilendim soru sormak istiyosun dedi hakkaten abimleri sorcaktım uğraşmasınlar tüp bebek olcak onlarınki demezmi bilmiyorumkismile
hadi hayırlısı canım az önce sorcaktım ne iğnesi yapıyon dii laf karıştı inşallahhh olur canımm
canım öyle eklemişlerdir. sanki eşinmi eklemiş. bizide ekliyor bi sürü kişi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?