Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla bend ebulantı falan yok kuzum yaaa..
ve acaip yemek yiorummm....
ay kuşum ya...bence hamılesın...haydı inşallah..çok merak ettım şimcik...sanada bebiş mi gelıyor acep..:lepi::lepi:

bulantı yok ama böle ağzıma kadar gelen biş var..
tuhaf bişi o...
evet evet olabılır
:lepi:
ii gidiyo canım sorun yok görüşemedik senlen karşılaşamadık
sende de warmış bi belirtiler inşallahh psikolocik diildir de bi müjde daha alırıs

canım hıç gıremedım kı..annem bende.dun mısafır vardı...gıremedım yanı...
bendede belırtı var evet kuşum...bu ay herkesten ve bendeden de mujdelı haber gelır ınşallah...

pelın tostı hoşgeldınız kuzular...
ıyıyız sız nasılsınız...
tostıcım sonucunu gosterdınmı doktora...

annemle balkonda bı kahve ıçem gelem...kadını yanlız bıraktım çok...
kımse yoktu bende 1 saat sagda solda takılım..belkı 1,5 saat..
burlardayım pc açık gacılar...
pelınım sen nasılsın...adet tarıhın ne zaman...

yaa okudum geçmişi akıntı, idrar sıklığı, göğüs ağrısı ayy hepsi hamişlik belirtileri net olarak
İnşallah vardır vardır

bacım sagol iiyiyim kuşum birazdan doktora gidecegiz sonuç gelmiş hastanede bugün öğrenecegiz kuşum birde muayne olcam

ne muayenesı kuşum...bilmiyorumkismile

ay kuşum ya...bence hamılesın...haydı inşallah..çok merak ettım şimcik...sanada bebiş mi gelıyor acep..:lepi::lepi:...
inşallah dileğim inşallahhhhhhhhh

ewet insan sewinip hayal kırıklıına uğriicak die korkuyo normaldir canım
adet tarihine de az kalmış 5-6 güne net olarak çıkması lasım idrarda varsa bebiş

evet dimi bukadar belirtiye negatif bi sonuç yakışmaz tabi..
ama onuda görmek var ben kendimi en kötü ihtimala alıştırdım canım merak etme..

günaydın kızlar nasılsınız
canım hoşgeldin nasılsın...

slm kızlar nasılsınız

fındıgım sen daha gitmedinmi??

canımcım benim adetime daha var 18 haziran calışmalar tüm hızıyla devam ediyo:kedi:

hoşbulduk isoldecim iyiyim sen nasılsın kız bişeylermi var yoksa sende inşallah bebişin seninledir kuzum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…