- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.421
hoşbulduk canımmmm. bende geçmişi okuyayım dedimdi. sanırsam daha şimdiden iki tane hamilemiz var kızlaaaaaaaaaaar. bende doktora gittim pazartesi aşılama olacak inşallaaaaaah. ay kendi doktorum denk geldi bide çok mutlu oldum. dua edin kızlar yaaaaaaaaa. bu arada sen niye test yapmadın bakim. kız dilek sen daha önce doğurdun kız bu belirtileri hatırlıyonmu aynımıydı. pelin canım sen takipemi girdin yoksa gelecek aymı dedi doktor. tostim güzel sonuçlarla gel canımmm. eliffffff bebeiş nasıl kuşummm.
hadi canım hayırlsı olsun..
inşallah aşılamandan güzel haberler alırız..
kızçem ben yapmadım testi 4 haziranı beklicem yaa..
kesin kararı verdim...
hoşbulduk canımmmm. bende geçmişi okuyayım dedimdi. sanırsam daha şimdiden iki tane hamilemiz var kızlaaaaaaaaaaar. bende doktora gittim pazartesi aşılama olacak inşallaaaaaah. ay kendi doktorum denk geldi bide çok mutlu oldum. dua edin kızlar yaaaaaaaaa. bu arada sen niye test yapmadın bakim. kız dilek sen daha önce doğurdun kız bu belirtileri hatırlıyonmu aynımıydı. pelin canım sen takipemi girdin yoksa gelecek aymı dedi doktor. tostim güzel sonuçlarla gel canımmm. eliffffff bebeiş nasıl kuşummm.
sen bilirsin canım. ama bence pozitif kendini ona göre ayarla canım. ağır iş falan yapma tamammı. demekki neymişşşşş köpük işe yarıyormuşşşşşşşşşşşşşşşşş aklinialirimsmile aklinialirimsmile
isoldecim senın bu ay yaptıgın kür filan varmıydı...
yok canımmm.
sdc aktardan ben senin derdinin çaresini biliorum..
diye verdiği bi kür vardı..
macun şeklinde..
onu yememi söledi..
düzenli olarak yiyemesemde tüketiodum..
adı neyki o macunun söylesene canım belki bi işe yarar sempatiksalakcinni
kıs adını bilmiomki
ama evde bakım hemen sölerim sana..
şu an işyerimdeyimde ben bitanemmm..
ama eger hamişsem onun etkisi olucak biliorum..
ben hem herife yediriodum..
hem kendim yiodum..
kaşık kaşık hemde..
ama düzenli diildik...
canım inşallah hamilesidir eve gidince akşam yaz buraya tamammı cok merak ettim şimdi inşallah şifa olmuştur sana tatlım:Saruboceq:
canımm evimde netim yok benim.
anca pzt yazarımm
tamam canım bekliycez o zaman napalım sen ne zaman yemeye başlamıştın...
sultanım inşallah hayırlı haberler alırız senden canım dualarım seninle...:Saruboceq:
benim doktorum 2 ay daha bekleyin dedi sadece adet olursam haziranda eşime baklıcak bakalım hayırlsı inşallah gerek kalmazda bende haziranda hamile kalırım:Saruboceq:
ha haaaaaaaaaaaaa..
ayy nedimm sultaannn..
yok anam köpükle nim olacak iş deeel bu.....
kıs valla pozitife hiç alıştıramıom kendimi ne yalan diim..
öle alışmışımki tek çizgilere negatiflere..
zaten varya bi hamiş kalım..
o tek çizgilere nispet bissürü test yapıp saklıcam...
tamam tatlım pazartesi yazarsın inşallah bende alırım canımişte yaklaşık 1 ay kadar olmuştu bitanemm..
canım benim çok sağol canımsın yaaaa. inşallah iyi bi sonuç alırız canım yaaa. inşallah seninde hiiiiç gerek kalmaz hemennnn hamile kalırsın canım
ne demek bitanem inşallah hazıranda hepimiz hamile kalırız haziran anneleri topiginde buluşuruz canım:lepi::Saruboceq:
tamam tatlım pazartesi yazarsın inşallah bende alırım canım
canım benim çok sağol canımsın yaaaa. inşallah iyi bi sonuç alırız canım yaaa. inşallah seninde hiiiiç gerek kalmaz hemennnn hamile kalırsın canım
ne demek bitanem inşallah hazıranda hepimiz hamile kalırız haziran anneleri topiginde buluşuruz canım:lepi::Saruboceq:
ayyy inşallah pelinim yaaa. innnnşallaaaaaah.
Sultancım İİyİm canım ÇalıŞıyoruz gÜn de kesİnleŞtİ demek
hade bakalım İnŞallah
evet canım inşallah tutarda hamile kalırım canım yaaa. safları sıklaştıralım değilmi ama
aaa öylemıı hadı hayırlısı cnm...unutma yatakdan hemen kalkma sakın ve belının altına yastık koyup bi 20 dk bekle o şekılde cnm....
canım ilk hamileliğimde ilk denemede tutmustu bakalım bu sefer de tutacakmı :))
belimin altına yastık koymadım ama yataktan 10 dk ya yakın çıkmadımm canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?