Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbulduk canım iyiyim.... senin adetine azmı kaldı şimdi okudum hamilelik belirtilerinmi var:ecrin_bebek:
evet kuşum...var bakalım..adete 2 gun var...
beklemedeyım...akannehir akannehir

canım 11 gün önce bebegım alındı ya tekrar kontrolüm var içerde parça falan kalmasın diye tekrar bakacak doktorum gerçi kanamam kesilde muhtememlen bişey yok

anladım canım...benım kurtajdan sonra doktor hiç çagırmadıydı...parçamı kalmıs ne kalmıs..bakmadılar...
devlet hastanesınde saldım cayıra mevlam kayıra..
ancak fenalascan.ateslencen....parça kaldıgı oyle anlaşılacak..

EWET CANIM UÇLARI ÇOK HASSASLAŞMIŞTI AĞRIYO ACIYODU
BıDE DAHA DOLGUNDULAR SÜTYENDEN FIŞKIRIYOLARDI kaydirigubbakcemile3

uuyyhh anam tıpkım benimkide öle..
uçları çok fena yaaa..
vallakaçgündür herifi yaklaştırmıom yanıma yaa..
eli kazara gitti gecen canımdan can gidiodu vallaaaa...

ben annemı yolcu etmeye gıdıyorum kızlar..
benle kaldı 3 gun..çok ıyı geldı banada emırede...
donuste gorusuruz ınşallah...herzaman bırılerı olmuyor burda artık...
özledım herkesı..

sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann hoşgeldin naptın gülüüüüümmm

hoşbulduk canımmmm. bende geçmişi okuyayım dedimdi. sanırsam daha şimdiden iki tane hamilemiz var kızlaaaaaaaaaaar. bende doktora gittim pazartesi aşılama olacak inşallaaaaaah. ay kendi doktorum denk geldi bide çok mutlu oldum. dua edin kızlar yaaaaaaaaa. bu arada sen niye test yapmadın bakim. kız dilek sen daha önce doğurdun kız bu belirtileri hatırlıyonmu aynımıydı. pelin canım sen takipemi girdin yoksa gelecek aymı dedi doktor. tostim güzel sonuçlarla gel canımmm. eliffffff bebeiş nasıl kuşummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…