Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet bazen bende öyle oluyorum ev kuşu diyo bana eltilerim... onlar baya geziyorlar ama bu ara dışarı cıkıp gezesim var sıkıldım evde durmaktanbayanssulusmile

günaydın herkese
kızlar dr gittim dün ben iyiyim dr herşey yolunda dedi kanamamda kesildi cok şükür
bebektede bişey bulamamışlar hepsi bu kadar bunada şükür artık önümüze bakıyoruz

çok şükür cnm temiz çıkmasına çok sevindimm...
eee artık eylülde çalışmalar başlarr...

selam arkadaşlarrrr....
iki gündür çok yogundum ....
cumartesı d gidecektım tam yola çıktım hastaneye varmak üzereyken telefn geldı.....dr acıl müdahaleye girmiş ve bütün randevular iptalll yanı kızımı göremedim(
randevu yarına ertelendı rabbım nasıp ederse yarın gidicem inşllah.....
bugun de hepdışardaydık alışveriş falan filann....kızıma çok güzel cicilr aldık kociş e kendımee....aayyyy kadın mılletı hep aynıdır sanırımm yaa alışveriş yaınca rahatlıyo:))
bu arada patıgım lcw gttim çok teşekkür ediyorum tavsiyen için gerçekten mükmmel güzel ve kalıtelı şeyler buldum çok çok uygun fiyata .....yarın hepınız burda olursunuz kanımcaaa yarın görüşme üzereeeee...

ahhh canım sultişimm benimmmmmmmm.....
rabbim yardımcın olsun ınşallahhh...
heycanlanman çok normal tabıkı canım benım ....
kısa sürede inşallah güzel haberlerını alacagızzz..
senı çok sevıyoruzzz .....

Herkeze merhaba...opuyorumnanaktan
Yine ve yine bir hafta daha başladı..
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur ... :CüvCüv: hihoyyyt

gunaydın kızlar...
bugun erkencıyım...bugun test yapma gunum..ama yapmadım..bıraz erkencı davranıyorum bu konuda galıba..
sultanım canım..inşallah çok mutlu guzel haberler gelır senden yakında canım...ınşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…