Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultancım pazartesı aşılamanmı var..yaşasınnnnnn..çok sevındım canım yaa.
ınşallah bebişin olur...:lepi: :lepi:
benım belırtıler çok benzıyor evet sultancım.ama yınede psıkolojımın bana bır oyunu mu acaba dıye düşünmeden
kopuk mü..akannehir akannehir akannehir akannehir

işte yaklaşık 1 ay kadar olmuştu bitanemm..

kızlar ben annemden yazıorum şimdi..
bi girim bakımdedim ama kimsecikler yooohh..
hepinize güzel bi hafta sonu diliorum..
anneminde selamı var..
ii akşamlar.....

evet bugun pazar ya..artık bugun burada kımsecıkler olmaz demi..havada gusel zatten..gezın bakam..

günaydın herkese
kızlar dr gittim dün ben iyiyim dr herşey yolunda dedi kanamamda kesildi cok şükür
bebektede bişey bulamamışlar hepsi bu kadar bunada şükür artık önümüze bakıyoruz

günaydın kızlar...
tosticim her şeyin yolunda olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla hamile kalıp bebişini saglıklı kollarına alırsın canım...:ecrin_bebek:

günaydın herkese
kızlar dr gittim dün ben iyiyim dr herşey yolunda dedi kanamamda kesildi cok şükür
bebektede bişey bulamamışlar hepsi bu kadar bunada şükür artık önümüze bakıyoruz

sevındım tostıcım...
allah hakkımızda hayırlısını versın...

günaydın kızlar...
tosticim her şeyin yolunda olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla hamile kalıp bebişini saglıklı kollarına alırsın canım...:ecrin_bebek:

pelıncım sen nasılsın ıyımısın..ben bırazdan cıkcam..uzun zamandır burda takılıyorum...sız olmayınca başka topıklerde yazmadıgım konu kalmadı...

vallahi ben evdeyim bir yürüyüşe cıkacagız akşam üstü arkadaslarda spor amaçlı evımde oturucam onun dışında

vallahi ben evdeyim bir yürüyüşe cıkacagız akşam üstü arkadaslarda spor amaçlı evımde oturucam onun dışında

anladfım canım...
bende bırazadan emırle kıpaa ya gıtcez...
oyuncaklara bıner..
takılırız azcık..eşim çalısıyor bugun...ama yarın ızınlı..yarında pazar işimizi hallederız...gezemeyız yanı..akannehir akannehir akannehir

iyiyim adilemircim sen nasılsın canım... ya bugun hava cok güzel ama evdeyim malasef akşam belki cıkarız kocişle dışarı boshayallersmile

ben gazmeyı cok severimaslında ama bu günlarde evden cıkasım gelmıyor evim evim güzel evim:)

evet bazen oluyor oyle...
bıraz dınlenmeye ıhtıyacın var sanırım..bır donem boyle gelıyor.geçıyor..önemlı olan o donemı çok uzun tutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…