- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.441
sultancım pazartesı aşılamanmı var..yaşasınnnnnn..çok sevındım canım yaa.hoşbulduk canımmmm. bende geçmişi okuyayım dedimdi. sanırsam daha şimdiden iki tane hamilemiz var kızlaaaaaaaaaaar. bende doktora gittim pazartesi aşılama olacak inşallaaaaaah. ay kendi doktorum denk geldi bide çok mutlu oldum. dua edin kızlar yaaaaaaaaa. bu arada sen niye test yapmadın bakim. kız dilek sen daha önce doğurdun kız bu belirtileri hatırlıyonmu aynımıydı. pelin canım sen takipemi girdin yoksa gelecek aymı dedi doktor. tostim güzel sonuçlarla gel canımmm. eliffffff bebeiş nasıl kuşummm.
kopuk mü..akannehir akannehir akannehir akannehirsen bilirsin canım. ama bence pozitif kendini ona göre ayarla canım. ağır iş falan yapma tamammı. demekki neymişşşşş köpük işe yarıyormuşşşşşşşşşşşşşşşşş aklinialirimsmile aklinialirimsmile
işte yaklaşık 1 ay kadar olmuştu bitanemm..
günaydııınnnnnn...
bugün kimsecikler yok(
günaydın herkese
kızlar dr gittim dün ben iyiyim dr herşey yolunda dedi kanamamda kesildi cok şükür
bebektede bişey bulamamışlar hepsi bu kadar bunada şükür artık önümüze bakıyoruz
günaydın kızlar...
tosticim her şeyin yolunda olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla hamile kalıp bebişini saglıklı kollarına alırsın canım...:ecrin_bebek:
sevındım tostıcım...
allah hakkımızda hayırlısını versın...
vallahi ben evdeyim bir yürüyüşe cıkacagız akşam üstü arkadaslarda spor amaçlı evımde oturucam onun dışında
iyiyim adilemircim sen nasılsın canım... ya bugun hava cok güzel ama evdeyim malasef akşam belki cıkarız kocişle dışarı boshayallersmile
ben gazmeyı cok severimaslında ama bu günlarde evden cıkasım gelmıyor evim evim güzel evim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?