Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokkkk tebrık ederım canımcım yaaa...rabbim saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınşallah.....sabah sabah süper bi haber olduu ohhh dr keyıflı keyıflı gidebilirimmmm artıkınnn:lepi:

hayirli olsun canımmm..çok sewindiiimmm :sm_cool:

hımmmmm o zaman sen haklısın canım kalksın suyunuda kendı alsın tabı canım ....tabi su sadece bı örnek diye düşünüyorum..fazla yüz verme tavız de verme bu konuda pelın sonra nasıl alışıyolarsa öyle devam ettırmeye çalışıyorlarr.....kocan bu yazdıklarımı bı duysaaaa dadammmm ben susim iyisimiiaklinialirimsmile

anaaaaaaaaaaaaaaaaamm bende çok sevindim yaaaaaa..
kıs ne güzel bi haber bu böleeeee...

ayy canım hayırlı olsun cok sevındım :lepi:

evet tatlım su bi örnek bende öyle yapıyorum... şimdi güzel bi mesaj cekmiş hatasını anladı tab...i benimki hemen tepki veriri ama saniyesine yumuşar ama ben öyle degilim... moral verdigin icin sagol canım bi hamile haberi alınca moralım düzeldi cok sevindim ya darısı başımıza:Saruboceq:

ay kızlar yaa ben çok üzülüorum ülkemizin başına gelen şu talihsiz olaylara..
sabahtan beri felaket haberleirnin ardı arkası kesilmio...
mafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlar nöbetten geldim çok yrgunum yatmadan bakim dedim dileğe çok sevindim opuyorumnanaktan sizler nasılsınız fatoş test yapmadınmı inatçı keçiii kaydirigubbakcemile

kızlar bizi eşimle bir karar aldık artık evimizde bebek lafı gecmeyecek zaten korunuyoruz su andan itibaren ramazan sonuna kadar korunacagız evliliğimizin ilk yıllarını böyle heba etmemeye karar verdik istediğiz zaman gelir inş. bebegımız ama artık bu konuda kendimizi yıpratmamaya karar verdik bu yıllar bir daha geri gelemeyecek ama cocuk olur allahın izniyle

haklısın bitanemm.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…