Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ben kaÇtım kızlar gÖÜrŞrÜzzzz ıŞler benı beklıyorrrrrrrrr
kk annelernını bebeklerının cıcılerını Örmemmm gerekkkkk gÖrÜŞrÜzzzzzzzz byyyyyyyyyyyyyyyyy

Dilekkimmmmmmm çok tebrik ederimm canımm ay sonunda oldu bakkk emire kardişş gelıyo desene ohh bi kızın olur inşşş allhım sağlıklı sıhhatli iyi bi hamilelik geçirtsinn

kuzularr hafta sonu kırklareliye gittimm annemide köye bıraktıkk festıval vardı orda dünde pikniğe gittik ablamlarla çok güzel geçtii bu sabahta annemi köyden aldıkk döndükk evimizee annem yarın ameliyat olucak gözündenn katarakt ameliyatı duaalrınızı esirgemeyın lüftenn nohutçuğumm çok sevindim cnmm hepsiniii güzel güzel iyi günlerinde giyyy kuşumm çok sık giremıyorum annem burdyken bırakamıyorum onu hepinizi öptüm

canım geçmiş olsun ...

selam kimseler yokmu :uhm:
1 hafta giremedim maşallah 100 küsür sayfa yazmışsınız son günlerde gördüğüm en faal topik diycektim ama kimse gelip gitmiyor bugün nazarmı ettim ne :kedi:

dilekim nasıl sevindim canım anlatamam sana allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş kuzum
fatoşum rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin ama belkide bebişin seninledir kuzum inat etme yap test buarada benim bildiğim dilek adet gününde yaptı galiba

hi hiiii bilmiom dilayım yaaaa..
4 hazirana daha var ammaa....

valla fatoşum ben adetime 2 gün vardı yaptığımda gününü beklemedim ama çıktı varsa mutlaka çıkıyo canım benim sen istersen 1 ay daha bekle

Dılekkkkkkkkkkkkkkk Çok sevındım tatlım benımmm allahım saĞlıklı bı hamıŞlık geÇırmek nasıp etsınnnnn sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…