Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyiyim serabım saol kuzum
fatoşum ateşin gittikçe yükseliyo kuzum senin normalde adetin yaklaştı düşmesi lazımdı ben hamile kaldığımdada böle oldu benim ateş hep 36.8 36.9 larda gezdi normalde adetime yakın 35 lere kadar düşüyordu sende bşieyler var kuşum sanki yaaa

ayy inşallah öledir bitanem yaaaa

ayyyy dileeek çok sevindim canım bak psikolocik diilmiş bu sefer demekki belirtiler
Allah kucağına almayı da nasip eder innşallah
Emire kardeş geliyooo emiree kardeş geliiyooohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende doktordan geliyorum test sonuçlarını göstermeye gittim bebişe de baktı
2,5 cm olmuşuz herşey yolunda dedi testlerde debişiy çıkmadı
ilk cicilerimi yeşil olaraktan aldım zemuszemus

ben daha bişey alamıyorum elifimm yaa 2 ay kanamam falan oldu yaa korkuyorum cesaret edmiyorum bide cinisyetide öğrenelimde ondan sonra bakçam bakalım dahada var cinsiyete haziranın 21 de randavumuz

ben daha bişey alamıyorum elifimm yaa 2 ay kanamam falan oldu yaa korkuyorum cesaret edmiyorum bide cinisyetide öğrenelimde ondan sonra bakçam bakalım dahada var cinsiyete haziranın 21 de randavumuz
bende almiicaktım da canım kayınvaldemler fln dedi don-atlet takım al bide bi alt üst al ewde eşyası olsun
öyle yaptım bende fasla almaya bende cesaret edemiyorum yoksa canım korkuyorum
o lekelenme durumu bende de oldu ya insan diken üstünde oluyo

ben geldim kimse kalmamış yaaa. dilek çok sevindim canım. ;Rabbim sağlıkla devamına erdirsin canımmm benim. fatoş niye kız test yapmıyon. anam geçen hafta hemen yaptırdın şimdi inat ediyon haaa. bak stres yapmamam lazım haa ona göre bekletme hadi bakim canımmmm. elifim bebiş büyümüş maşallah hadi bakalım başladın cicilere. inşallah bende başlarım yaaa. serapım ayşegülüm canlarım sizlere ayrıca çok çok çok teşekkür ederim. siz biliyorsunuzzzz.

canımıniçi asıl sen naptın onu anlatsana...

canımıniçi asıl sen naptın onu anlatsana...

sağol canım benim ne yapim canım işte sabah gittik eşim sperm verdi onu bekledik öğlene kadar benim kendi doktorum denk geldi çok sevindim ama çok heyecanlıydım yaaa. aşılama oldu eve geldim işte. uzanıyordum size bi bakayım dedim. bide jel yazdı doktor 15 gün kullan adet olmazsan 15. günü gel dedi. inşallah güzel sonuç alırız falan dedi. şimdi ağrım var biraz. karnım kocaman oldu. bide ağrıyor. gögüslerim kocaman oldu. ay var ya tam hamile gibiyim yaaa. iğneden olmuş doktor öyle dedi bide dediki böyle kalır inşallah dedi. dua edin ne olur canım çok ihtiyacım var yaaaa. geçen kontrole gittiğimde bi kadın hamile olduğunu öğrenmişti ağlamıştım kız kadın ağladı bende herkes ağlamıştı. bugün beklerkende biri öğrendi yine gözlerim doldu ama baktım kimsede tık yok kendimi zor tuttum. baktım eşiminde gözleri doldu. inşallah bende yaşarım yaaaa.
fatma bekletme canım yaaaa. hadi sendende güzel haberi alalım

senin güzel haberini alıncada biz sevinçten ağlıcas canımm..
ve bu çok yakındır bitanem allahın izniyle..
hissediom...

senin güzel haberini alıncada biz sevinçten ağlıcas canımm..
ve bu çok yakındır bitanem allahın izniyle..
hissediom...

inşallah canım yaaa inşallah önce senin için amaaaaaaaaa. hele test yap ateşin çok güzel canım. ben uzanacam biraz kızlar ağrım var.. gelirim yine oldumu. sizi çok seviyoruuuuuuuuuuum opuyorumnanaktan :asigim:

inşallah canım yaaa inşallah önce senin için amaaaaaaaaa. hele test yap ateşin çok güzel canım. ben uzanacam biraz kızlar ağrım var.. gelirim yine oldumu. sizi çok seviyoruuuuuuuuuuum opuyorumnanaktan :asigim:

canım benimm inşallah en kısa zamanda bende veririm güzel haberler..
sen dinlen canım hadi yorma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…