- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.581
iyiyim serabım saol kuzum
fatoşum ateşin gittikçe yükseliyo kuzum senin normalde adetin yaklaştı düşmesi lazımdı ben hamile kaldığımdada böle oldu benim ateş hep 36.8 36.9 larda gezdi normalde adetime yakın 35 lere kadar düşüyordu sende bşieyler var kuşum sanki yaaa
bende almiicaktım da canım kayınvaldemler fln dedi don-atlet takım al bide bi alt üst al ewde eşyası olsunben daha bişey alamıyorum elifimm yaa 2 ay kanamam falan oldu yaa korkuyorum cesaret edmiyorum bide cinisyetide öğrenelimde ondan sonra bakçam bakalım dahada var cinsiyete haziranın 21 de randavumuz
ben geldim kimse kalmamış yaaa. dilek çok sevindim canım. ;Rabbim sağlıkla devamına erdirsin canımmm benim. fatoş niye kız test yapmıyon. anam geçen hafta hemen yaptırdın şimdi inat ediyon haaa. bak stres yapmamam lazım haa ona göre bekletme hadi bakim canımmmm. elifim bebiş büyümüş maşallah hadi bakalım başladın cicilere. inşallah bende başlarım yaaa. serapım ayşegülüm canlarım sizlere ayrıca çok çok çok teşekkür ederim. siz biliyorsunuzzzz.
canımıniçi asıl sen naptın onu anlatsana...
senin güzel haberini alıncada biz sevinçten ağlıcas canımm..
ve bu çok yakındır bitanem allahın izniyle..
hissediom...
inşallah canım yaaa inşallah önce senin için amaaaaaaaaa. hele test yap ateşin çok güzel canım. ben uzanacam biraz kızlar ağrım var.. gelirim yine oldumu. sizi çok seviyoruuuuuuuuuuum opuyorumnanaktan :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?