Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kıs fatoooş koş bi kan testineee bakim ben çatlicem şimdi okudum geçmişi
artmıştır kız

kan testini şimdi yaptıramam canım.
hem burdan izin almam sıkıntı oluo..
hemde zaten ben yaptırmak istemiorum..
yani o ikinciçizgiyi belli bi şekilde görene kadar yaptırmıcamm

amiinn bitaneeemmm...
yani sonucun pozitif çıkma fikrine açıkcası çok uzak kaldım....
ama rabbimden ümid kesilmio...

inşallah canım testi adet gününde yaparsın varsa belki cıkar sonra kan tahliline git benım eltim adetini 7 gün gectikten sonra testte pozitifi gördü hemen cıkmıyabiliyo yani bitanem...

inşallah canım testi adet gününde yaparsın varsa belki cıkar sonra kan tahliline git benım eltim adetini 7 gün gectikten sonra testte pozitifi gördü hemen cıkmıyabiliyo yani bitanem...

adet gününden itibaren 10 gün beklicem zaten..
kızlar yaa nolur beni düşünmeyin sizleride strese soktugumun farkındayım..
unutun beni...
olmamı

kokladım kuşum ama sen bana msj atmadın cts günü
dün doktorda naptın
evet cnm mesajına karşılık veremedım çünkü telefon yanımda degıldı eve geç geldık o gun kardeşimle dolaşmaya çıktık dr randevum iptal olunca...kusura bakma pazar gunu de rahatsız etmek istemedim....dün gittik işte çokk uzun beklemeer karşılıgında muayene oldum...eşim dr degiştirmmiz gerektigini söyleyıp kafamı karıştırıyor..ben memnunum ama o degıl:)) bugun biraz dr araştırıcam özellıkle dogum konusunda sezeryna karşı olan bi doktor
hoşgeldin ceylanım dün düzelttik canım calışmaların aksamaması gerek dimikaydirigubbakcemile3ben iyiyim bebem sen nasılsın güzel prensesimizi görmüşsün nasıldı annesi...

hmmm çalışmalaraa devam yaniii..süperrrrr.....
evet cnm gördüm kızçemi o kadar büyümüşki maşallah eşim inanamadı:))
artık tek parça ultrason resmi alamıyoruz dr başını ayı vucudunu ayr çekıyo:))sıgmıyo ekrana diyo...

adet gününden itibaren 10 gün beklicem zaten..
kızlar yaa nolur beni düşünmeyin sizleride strese soktugumun farkındayım..
unutun beni...
olmamı

olurmu fatoşcum biz arkadaş digilmiyiz tabiki düşünüp birbirimize destek olcaz inşallah hamilesindir canım dualarım senınle bitanemolumunekankayizsmile

melisa ben sana kendimi tanıttım yukarda sora soru sordum ne zmandır bebiş düşünüon dieee
nideeeeeen cvp yasmıosun okumuon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -tatlicadiarzu-

evet canım bu aydan umutluyum inşallah...:ecrin_bebek:

ay maşallah yer onu teyzesi allah nazarlardan korusun prensesimizi:Saruboceq:

kokumu mu aldın çiçegemm....

pelinim sen nasılsın kuzu kocişle düzelttinmi arayı bakem

dilek dr ne zaman gideceksin
canım 1hafta sonra gıtcem ınşallah..o zamna kanda mı bakar bılmıyorum...ultrasondan goremez sanursam..

oyy maşşallah buyumus kızın...ne gusel...
maşallaaaah nohudum yaaaa
duygulandım yine
sen sezeryan mıdüşünüon kuzu

bide bekliom burda çok geç yazıosun
cıcemmm nasılsın...gorusemedık ne zamandır...

belki bi umut oluşur içinde tabi sana kalmış olan bişi bu adetin kan gün sürüyor kaç gün gelmedi
canım benim adetlerim düzensiz oluo..
ama gecen aydan 4 mayısta olmuştum bende 4 haziran diorum işte...

olurmu fatoşcum biz arkadaş digilmiyiz tabiki düşünüp birbirimize destek olcaz inşallah hamilesindir canım dualarım senınle bitanemolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşinde sorun varmı sperm sorunu varikosel veya hız sorunu ileri hareketlilik sorunu sperm sayısı düşüklüğü sende pko varmı yumurtalıkların düzenli üretmiyormu yumurtalarını korunuyor musunuz

off bu sorularda ne boyle...ne çok bılgın var bu konuda..çok arastırma yapmıssın...sızde bu sorunlardan herhangı bırı varmı pekı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…