- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.641
istiyorum henüz yok bebişimiz
heyacandan dün gece hiç uyumadım hayla ayaktayım moralim bozuk kahrolsun pkklılar kahrolsun israil kahrolsun terör kahrolsun teröristler kahrolsun düşmanlar
adilemircim inan cok sevindim canım bende mesaj yazdım ama görmedin sanırım inşallah saglıklı bebişini kucagına alırsın bitanem:Saruboceq:
3 yıllık evliyim yaşım 29 adım melisa
hayır hayır kuşum gordum..sanada tesekkur mesajı yazdım ben..toplu yazdım sanıyorum..alıntı yaptım herkesı..
tesellur edrım canım benım..allah kısa zamanda sanada nasıp eder ınşallah kuşum..bızde burda sevınırız..:lepi:
saol canım pozitif olamıorum yaaaa.isolde ümidini yitirme silik çizgi görenlerin bazıları hamileymiş belki sende hamilesindir pozitif ol pozitif düşün
çıkmaz dimi canım yaaaa...fatoşcum umudunu yitirme bitanem daha adet olmamışsın... inşallah bebişin seninledir hem hamile olmayınca ıkinci cizgi cok silik bile cıkmıyo canım...
inşallah vardır dileğim inşalalh..ooo...kızın gormususn..maşşallah..ınşallah benımde bır kızım olur hayırlısıyla..
ınşallah sultanım
ısoldem bu test gıbıyse var bence..eger oyle 2. Sılık cıktıysa var oluyor ama..
afiyet olsun bitanemmmm..ben kahvaltıya gıdıyorum kızlar...
gelınce burda olursanız konusuruz..kendınıze ıyı bakın..
hoşgeldin kuşuummhellooooooooooo yavru kuşlarrrr sırnaşık şey
fatoşumm canım hakkından hayırlısı neyse o olsun canım belırtılerın hamıle olabılecegıni hissettiriyor bana ....umarım yanlış hissetmiyorumdur...
pelünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm balum hoşbuldum
iyiyim datlum sen nasılsın
fatoşcum umudunu yitirme ben test yaptım o kadar hep tek cizgiydi... bi tanesinde ıkınci cızgi silik cıkmıştı cok sevinmiştim o testte bozukmuş canım inşallah hamilesindir... hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?