Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

adilemircim inan cok sevindim canım bende mesaj yazdım ama görmedin sanırım inşallah saglıklı bebişini kucagına alırsın bitanem:Saruboceq:

hayır hayır kuşum gordum..sanada tesekkur mesajı yazdım ben..toplu yazdım sanıyorum..alıntı yaptım herkesı..
tesellur edrım canım benım..allah kısa zamanda sanada nasıp eder ınşallah kuşum..bızde burda sevınırız..:lepi:

ben kahvaltıya gıdıyorum kızlar...
gelınce burda olursanız konusuruz..kendınıze ıyı bakın..

amin dilekcim inşallah... hayırlısı olsun ama inşallah kızın olur canım kür filan yapmışmıydın...

fatoşumm canım hakkından hayırlısı neyse o olsun canım belırtılerın hamıle olabılecegıni hissettiriyor bana ....umarım yanlış hissetmiyorumdur...

melisacıım hoşgeldin
bende ayşegül 27 yaşındayım daha olmadı ama önümüsdekii ay 2 yıllık evli olces

memnun oldum buyrunnnnnnnnn

isolde ümidini yitirme silik çizgi görenlerin bazıları hamileymiş belki sende hamilesindir pozitif ol pozitif düşün
saol canım pozitif olamıorum yaaaa.
negatiflik ruhuma işlemiş resmen..

fatoşcum umudunu yitirme bitanem daha adet olmamışsın... inşallah bebişin seninledir hem hamile olmayınca ıkinci cizgi cok silik bile cıkmıyo canım...
çıkmaz dimi canım yaaaa...

inşallah vardır dileğim inşalalh..

ben kahvaltıya gıdıyorum kızlar...
gelınce burda olursanız konusuruz..kendınıze ıyı bakın..
afiyet olsun bitanemmmm..

hellooooooooooo yavru kuşlarrrr sırnaşık şey
hoşgeldin kuşuumm

fatoşumm canım hakkından hayırlısı neyse o olsun canım belırtılerın hamıle olabılecegıni hissettiriyor bana ....umarım yanlış hissetmiyorumdur...

inşallah bitanemm....

hoşgeldin ceylanım dün düzelttik canım calışmaların aksamaması gerek dimikaydirigubbakcemile3ben iyiyim bebem sen nasılsın güzel prensesimizi görmüşsün nasıldı annesi...

fatoşcum umudunu yitirme ben test yaptım o kadar hep tek cizgiydi... bi tanesinde ıkınci cızgi silik cıkmıştı cok sevinmiştim o testte bozukmuş canım inşallah hamilesindir... hayırlısı olsun canım...

fatoşcum umudunu yitirme ben test yaptım o kadar hep tek cizgiydi... bi tanesinde ıkınci cızgi silik cıkmıştı cok sevinmiştim o testte bozukmuş canım inşallah hamilesindir... hayırlısı olsun canım...

amiinn bitaneeemmm...
yani sonucun pozitif çıkma fikrine açıkcası çok uzak kaldım....
ama rabbimden ümid kesilmio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…