Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın tosticiğim. yav gaza gelsin diye. dün yapmıştı bu arada silik çıkmış yine bende kan tahlili yaptır falan dedim. belki psikolojik baskıynan güzel sonucu görürük olmamıııı

beklesin yıne sultiş 4 haziranı hayal kırıklıgı yaşamasın fatoş silik cıkmasıda güzel aslında olabılır hamiş ama yınede beklesin benım adet 11 gün gecmıştı öyle yapmıştım
:)

kızlar fatoşla konuştum o yarın girebilicek topiğe ateşi 36,3 düşmüş
kızlara söyle dedi merak etmesinler beni hamile degilim dedi
ama tabi bu fatoşun düşüncesi

günaydın tosticiğim. yav gaza gelsin diye. dün yapmıştı bu arada silik çıkmış yine bende kan tahlili yaptır falan dedim. belki psikolojik baskıynan güzel sonucu görürük olmamıııı

gunaydınn kızlar..fatoşum..sılık cızgı çıkmıs yıne...o zaman neden umutsızlıge kapılıyon kuşum...opuyorumnanaktan
vardır o zaman..

ne düşmüş sultannn...fatoşun atesı mı düşmüş...bilmiyorumkismile

sultanım..geçer 11 gun..sayılı gun cabuk geçer ınan kı..

canım evet düşmüş ateşi yaaa. evet günler geçiyor ama göbeğimi görsen var yaaa. sanki 3 aylık hamileyim. çıktı göğüsler bomba gibi zaten. keşke gerçekten hamile olmuş olsamda böyle devam etse yaaaa

günaydın kuzular fatoşun ateşi düşmüş üzüldüm hayırlısı ama bunada bağlamamak gerek bence hayırlısı

GÜnaydın kızlarrrrr napaysınızzz
kızlar ben yarın yada ÖbÜrgÜn gne gıdeyımmı doktora adet olmadım hapta bıttı

ınşallah hamılesındır canım...

dılayy serap napıyonus gacılar..kımseler ugramıyor artulk..havalar ısındı kımsecıkler gırmeyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…