- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.861
günaydın kuzular fatoşun ateşi düşmüş üzüldüm hayırlısı ama bunada bağlamamak gerek bence hayırlısı
anam sen az daha dursan çocuk doğurcan haaaa. keşkem gittiğinde sürpriz olsa sana.GÜnaydın kızlarrrrr napaysınızzz
kızlar ben yarın yada ÖbÜrgÜn gne gİdeyİmmİ doktora adet olmadım hapta bİttİ
amin canımmmmmmmm. inşallah canım yaaaa.ınşallah hamılesındır canım...
ben haftaya carsamba gıtcem kuşum..
sen napıyon..sen nezaman gıtcen kontrole..cınsıyet ne acep senın kının..
ayy sorma dilekim bu ayın 21 inde az kaldı neyse o zman öğrencez cinsiyeti
evet canım ama işte elinde değil insanın yaaaa. nasılsın dilayımm.
anam sen az daha dursan çocuk doğurcan haaaa. keşkem gittiğinde sürpriz olsa sana.
amin canımmmmmmmm. inşallah canım yaaaa.
dilayınki erkek canımmm. ama sanırsam seninkide erkek doğuyor içime dilekkkk
slm kızçeler nasılsınız
yanıyor ya hertaraf alışverişe gittim geldim piştim yemegimide yaptım
sulu köfte :)
slm kızçeler nasılsınız
yanıyor ya hertaraf alışverişe gittim geldim piştim yemegimide yaptım
sulu köfte :)
ama sultanım senın ıçıne erkek mı doguyor... benım bır oglum var...kız dogsa olmazmıydı içine..akannehirsempatiksalakcinni
valla bilmem dilekim sultan bana başından beri ısrarla erkek diyo bakalım benim için sölediği tutarsa bilmem artık senin için yaptığı tahminde tutar valla
evet yaaa adanada çok fena düb gece uyuyyamadım klimayı açtık öyle uyumuşum. yanıyorum yaaa. varmı böyl bişey
canım benim Allah gönlüne göre versin. sağlıklı olsunda kuşummmm. ama içime öyle doğuyor yaaaa
sultan kızz sen kafayımı yedün..klımanın karsısında uyunurmu...hasta olmayasın bacım...tıkkat et..
şaka yapıyorum sultanım..nasıp kısmet...bılemıyorum...allah ne verırse ...erkek te olsa sevcez bagrımıza bascaz..onemlı olan saglıkla geşlsınler.saglıklı olsunlar..a.s
kız çok sıcaktı canım dayanamadım. bu yaz nasıl geçecek yaaa. canım benim sen baktınmı çin rus cinsiyet takvimlerine bak bakim dediğimle tutuyormu. aman olsun kıııız seninde güzel gelinlerin olurrr
kız çok sıcaktı canım dayanamadım. bu yaz nasıl geçecek yaaa. canım benim sen baktınmı çin rus cinsiyet takvimlerine bak bakim dediğimle tutuyormu. aman olsun kıııız seninde güzel gelinlerin olurrr
aslında hıkaye hepsı..allah bılır tabı emme ..boş durunca rus takvıvımını cozdum..gızz çıktı...
emırın sat ını gırdıgımde erkek çıktı..
dogrumudur acep...
allah bılır..hele saglıkla dogsunda..nolcagı bellı olmaz kı..inşallah saglıklıdır..saglıkla gelır ınşallah..
aslında hıkaye hepsı..allah bılır tabı emme ..boş durunca rus takvıvımını cozdum..gızz çıktı...
emırın sat ını gırdıgımde erkek çıktı..
dogrumudur acep...
allah bılır..hele saglıkla dogsunda..nolcagı bellı olmaz kı..inşallah saglıklıdır..saglıkla gelır ınşallah..
yaa evet sultanım ya...sımdıden sıcak fena bastırdı..napcaz bılmıyorum koca yaz...
allah kolaylık versın herkese...evden dışarı çıkmıycaz..akşam cıkcaz..evdede bol bol duş yapmalı..
bende klıma yok..bır vantılator alam bende barii..sempatiksalakcinni
kız siz yine evdesiniz. benim işim hep dışarıda ne yapacma bilmiyorum.keşke hamile olsamda çıksam işten. bu yazı evde geçiririm. yoksa mahfolacam sıcakta yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?