Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben bırazdan çıkcam kızlar...kaç saatttır burlardayım..
iş yapayım acuk...
kıslar gelırde ınşallah bol bol muhabbet olur sayfada ...pek kımseler yok şimdi...ne zaman gelırler acep..bilmiyorumkismile

güle güle canım bende yemekten sonra müşteriye çıkacam. bi üşeniyorum sıcakta sorma

anam güneş beynine beynine vurup rüzgar sıcak sıcak eserken bülent ersoy yelpazesi değil bahamalardan muz yapsağı getirsek fayda etmez

aynen ceylancım yaa...unutuunuz benıı

bende bayadır gıremıodum canımm ıs guc falan wardıu bu sıralar fırsat bulamöadımm ama elımden geldıgınce takıp edıomm sen napıonn dr a mı gıtcektın bugun

günaydın kızlaaaaaaaaaar. herkes iyidir ınşallah. ben bugün hiç iyi değilim belim çok ağrıyor yürümek bile zor geliyor bana yaaaa.

nıye unutalıımm kuzuu yaa şahsım adına unutmadım yanııı:)) sık gırmedıgını bılıyorum sadece canım...yok cnm pazartesı gıttım dr a...sen kendınden bahset gırdıgınde bulantıların falan iyice geçtimii...
günaydın kızlaaaaaaaaaar. herkes iyidir İnşallah. ben bugün hiç iyi değilim belim çok ağrıyor yürümek bile zor geliyor bana yaaaa.

gunaydınn sultişş sorma cnm yaa aynı durumdayımm kolumu kaldırmaya halım yok havadanmıdır mevsımden mı bılmıyorumm..
senın sonuçlar ne zaman bellı olucak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…