Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nan tokatıda yimişiz şimdi farettim kaydirigubbakcemile3
özür dilerim elimden kaçtıııŞeniz
bende aglayınca çok çirkin oluyommmkaydirigubbakcemile3
kıs gömlek çok ama yaaaaa
nohut az az yap dedi bende 3 tane yaptım bıraktım
evden kaçacam nasıl ossa artıkım yarınaa:hulya:

şimdimi gidicenn

nan yirim ben seni nakadan akıllı arkidişlerim var beniiimŞeniz

kotlarada gelince ascık sürtüom ütüyü okaaaaaa
kumaş çok zor kız zaten çota iyi yapamam çok ütülemediğim için

kıs seni seni kocayı kandırmaya mı çalışıon:roflol:

heee kız ne dediyseniz yapıyommmmmmmmmm ama bide adet olamıyom doktorada gidemiyom bu akşammm artık ne zaman gelirse bakalımmm
dr nıye gıdemıyon kıı?
ben kot ütülemem çok kırışmöadıysa zati katlayarak koyuyom makineye çok kırışmıyoo

ben hp ütülüyom valla enayılık paraylamıı...en çok da pantolon çıkıyo zatti pöff

kocamda gelmiş başıma niye ağlıyon diyo numara yapıyom diyom ama salya sümükkk lülülülülülü gıcık bi ağız tadıyla ağlatmıyo

gell bebemm sendee gelllll.....bi aglama duvarı bulmamız gerek önceeeaklinialirimsmile
görüceksın hayırlısıyla canım şüphem yok bundan

yetmezz kızzz pantolon falan da ütülee birazz hadi bakemmm:lmaz:

inşallah canım yaaa. inşallah olursa zaten hemen gidip kendime elbise alacam yazlık. hamilelik değil haaa. hani askılı alt tarafı geniş elbiseler varya kızlar giyiyor ondannn. nasıl ama. sankim hamile olduım bütün planlarım hazıııır bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

KIZ CİCİKLERİ NE KADANNNNNNNNNN MİKEMMELLL
SANA TEBRİK KOYUYORUM ÇOK GÜZEL GÖBİŞ YAPMIŞSINNzemuszemus

kuşummmmmmmmmm hoşgeldinnnn. nasılsın canımmmm.

al sultışımm alll akışırr kuzuyaaa....ben giyemıyoum o elbıelerden yaa rahat edemıyorumm..illa pantolon olacak üstümde ama dar paça genişiylede rahat edemıyorum artıkınn...

tmm çiçegemm iyi gezmelerr sizeee...

kıs sultiiiiş nakadanda yakışır bsiim buralarda iyi gidio o elbiselerrr
altına sandalet karnında bebiiiiiiiiiiş oooh daha ne osuun

ahanda geldiler bana duygu bastı vala:umursamaz:

ütü dediniz içimi yaktınız kızlaaaaar. bizde hergün bi gömlek bi pantolon ütülenmesi lazım çünküm değiştiriyor üstünü. daha doğrusu bende koku sorunu var giydirmiyorum kolay kolay. bizde kotlar tişörtler herşey ütülenir yaaa. üşeniyorum artıkın helede yaz geldi tam olduuu

ben dar pek sevmiyorum canım yaaa. pantolonda kışa alayım diyorum hani yaz ya malum adanada çoooook sıcak şöyle havalı havalııı .

kıs sultiiiiş nakadanda yakışır bsiim buralarda iyi gidio o elbiselerrr
altına sandalet karnında bebiiiiiiiiiiş oooh daha ne osuun

ahanda geldiler bana duygu bastı vala:umursamaz:

ayyyy canımsın yaaa. bende aynen öyle düşündüm işte. güzel olur demi kuşum yaaa.
ben çok hayal kuruyorum kızlar ama inşallah sonuç kötü olmaz. ama doktor didiiiii pozitif ol hep olacağını düşün didiiii bari hayal edim demi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…