- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.001
özür dilerim elimden kaçtıııŞeniznan tokatıda yimişiz şimdi farettim kaydirigubbakcemile3
bende aglayınca çok çirkin oluyommmkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
LENNNN DELİ HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NE AĞLIYON GIIIIII BAK BEN GENE BAşlarımmm heee ağlamaya çokta komik oluyom yaaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kıs gömlek çok ama yaaaaa
nohut az az yap dedi bende 3 tane yaptım bıraktım
evden kaçacam nasıl ossa artıkım yarınaa:hulya:
ee kotları ütülemıyon muu benımkıde keten ve kot gıyıyoo ama ben onlarıda ütülüyom malesefff:bbo:hemde 30 geçik kot pantolonu var mubaregın her gun bi tane giyiniyo katlayıp yerıne koyuyom çaktırmadan anlıyo çakal kocamm yıkayacam ılla pöff
tmm sustummm:kedi:
dr nıye gıdemıyon kıı?heee kız ne dediyseniz yapıyommmmmmmmmm ama bide adet olamıyom doktorada gidemiyom bu akşammm artık ne zaman gelirse bakalımmm
ben kot ütülemem çok kırışmöadıysa zati katlayarak koyuyom makineye çok kırışmıyoo
gell bebemm sendee gelllll.....bi aglama duvarı bulmamız gerek önceeeaklinialirimsmile
görüceksın hayırlısıyla canım şüphem yok bundan
yetmezz kızzz pantolon falan da ütülee birazz hadi bakemmm:lmaz:
KIZ CİCİKLERİ NE KADANNNNNNNNNN MİKEMMELLL
SANA TEBRİK KOYUYORUM ÇOK GÜZEL GÖBİŞ YAPMIŞSINNzemuszemus
kocamda gelmiş başıma niye ağlıyon diyo numara yapıyom diyom ama salya sümükkk lülülülülülü gıcık bi ağız tadıyla ağlatmıyo
özür dilerim elimden kaçtıııŞeniz
bende aglayınca çok çirkin oluyommmkaydirigubbakcemile3
şimdimi gidicenn
al sultışımm alll akışırr kuzuyaaa....ben giyemıyoum o elbıelerden yaa rahat edemıyorumm..illa pantolon olacak üstümde ama dar paça genişiylede rahat edemıyorum artıkınn...
tmm çiçegemm iyi gezmelerr sizeee...
kıs ne yalan diim hiç istemiom dışarı çıkmak boshayallersmile
çıkma o zaman ek kaynanayı kal bizimleeeaklinialirimsmile
al sultışımm alll akışırr kuzuyaaa....ben giyemıyoum o elbıelerden yaa rahat edemıyorumm..illa pantolon olacak üstümde ama dar paça genişiylede rahat edemıyorum artıkınn...
tmm çiçegemm iyi gezmelerr sizeee...
kıs sultiiiiş nakadanda yakışır bsiim buralarda iyi gidio o elbiselerrr
altına sandalet karnında bebiiiiiiiiiiş oooh daha ne osuun
ahanda geldiler bana duygu bastı vala:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?