Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çıçekkkkkkkkk nerdesın...
kayın valdesınde galıba serap ..az once kayınvaldeme geldım ordan yazıyorum dıye yazmıstı sanursam..

hheeee..
işte boyle...bızde bugun 49 kupona bırıktırdıgımız.supongebob egıtım setını aldık..kuçuk bı laptop..
emır ona sarılarak uyuyor sımcık..hep boyle yapıyor..oyuncagı alıyor..onla yatıyor kalkıyor bırkaç gun..sonra baska bısey ıstıyor...hep soz verıyor ama..anne baska oyuncak ıstemıycem dıye..yınede oyuncakcının onunden geçerken "anne bak ne gelmıs "ceday kılıçı vs..
benı çekıyor oraya..gercı almassam aglamıyor emme..ben acıyorum halıne..çocuk olmakta çok garıp bea..

Kızlar evlÜlÜk yıldÖnÜmÜnde ne edeyİm ben bİ fİkİr versenİzeee

ben ılk evluluk yıldonumunde gelınlıgımı gıydımdı..çok banal...
2.sınde dışarda yımek yıdıydık...3.yu hatırlamıyom...4.yıne hatırlamıyom...
benım ıçın en eglencelı kısmı dısarda yemek yemek..
bu yılda oyle oldu..bızımkı ekım ayında...bu senede dışarda yımek yerız.. akannehir akannehir akannehir akannehir

Offffffffffff bı hamıŞ olsaydım testı hedıye etseydım nekdan gÜzel olurduuu yavvvvvvvvvvvvvv baŞkasının pozıtıf testınımı versem hedıyenın ıyısı kÖtÜsÜ olmaz demÜÜÜ

BıZıM ıLKı ÇOK GÜZELDı EŞıM TÜM EVı MUMLARLA DONATMIŞTI YATAK ODASINA KADAR AMA EVDE KÜÇÜKTÜ GÖZARDEI ETMEMEK LAZIMzemuszemus

Senİn cocuk Çok Şeker bİŞİye benzİyo Çok oyuncu heee

evet fenadır çok..babam çok sakacıdır...emıre essek sakası bılem yapsa emır guluyor akannehir akannehir
vallahı ben olsam oturur aglardım..aslında çocukkende aglardım babamın sakalarına..
serap mesela evlılık yıldonumunde tv de gordumdu..bende yaptımdı..
su mınık mumlar varya..tilayt denıyor.(.ingılızcesını yazamadım sempatiksalakcinni)
onları kapının gırısınden baslayıp odaya kadar korıdotrun sagına soluna dızıp yakıyorsun..kociş geldıgınde kapıyı açınca o yoldan geçıyor..tabı ışıklar kapalı..
yemek masasındada mum...yemekte sarap...
ben bı kere yapmıstım..adam zevkten mest olmustu..artık yapamıyorum...akannehir
sonra yatak odasındada aynı mumlardan..:asigim:

Kızlar ben Çok fena aŞerıyom hasta olana kadar 60 kıloya Çıkıcam galıba yaaa Çok fenaaa tatlı ıstıyo yemek ıstıyo ama gÖzÜmÜn ÖnÜnde nasıl yıycem onu hayal edıyom anaaa

Kızlar ben Çok fena aŞerİyom hasta olana kadar 60 kİloya Çıkıcam galİba yaaa Çok fenaaa tatlı İstİyo yemek İstİyo ama gÖzÜmÜn ÖnÜnde nasıl yİycem onu hayal edİyom anaaa
yakınlarda dondurmacı yokmu..al ye kuşum..bastırır tatlı ıstegını hem hafıf..

kıslar kayınvaldeyim bişiler yidikte yazamadım
dışarı çıkmadık evdeyis
kadın konuşurken ben size bakıom tuhaf oluooooooo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…