- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.161
hehhhh kız ne etçen çok bişi almak istiyosan avize al dedim nerene takıcan diyo delüüüüüüüüüüüü
BENİMDE EVDE GİTTİ NE KADAN GÜZELLERDİ YAVVV PARA PARA PARA sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hehhhh kız ne etçen çok bişi almak istiyosan avize al dedim nerene takıcan diyo delüüüüüüüüüüüü
ev mı aldınız kuşum..sempatiksalakcinni
yapma yaw..selam soyle ellerınden operım..
benımkı gelemez bacım oyle seylere..ben gırmem yanında..çok mecbur kalırsam bakar cıkarım..ilgısız bırakmam kaynanamı...afadanallah öcunu fena alır sonra...gırerız bırbırımıze...sonra ben kocişe sararım..onla gırerız bırbırımıze...
emır kuş da bana sarılıyor a zaman kavga edersek...
çok korkuyor vallah... 1 kere oyle tartıstık..hemıde dolmusta...
kocıse bı sardım..kocıste noldugunu şaştı...ama alttada kalmadı ...oda saydı lafları ard arda..akannehir
he...bızde oyle yapıyor..ben geçen gunu saç masası aldım...
hemen kociş atladı...sevgılıler gunu hedıyen olsun dedı..akannehir
GIIIIIIIIIIIIIII OKADAN DEDÜK YA TAŞINIYOM EDıYOM EŞYA ALIYOZ DEYÜÜÜÜÜÜÜÜ LEYLAAA SEN NıRDEYDıN UZMANNN :1shok:laelaelaelaelae
kuşum daha gençkendüsü 48 yaşında ondan heralde anlayış itibariyleeee sempatiksalakcinni
kaynana içün huzurunuzu bosmaya değmes bebem
hattahiç kimse içüüün
bılıyom kuşum..emme kendı evınemı..ben kıraya çıkıyon sandım bea...
Hayırlı olsun o zaman kuşum..boşver avızeyı...eve kendınızı attınızya...sonra alın avızeyı...20 yıl sonra alsanda olur..kendı evı gıbısı varmı ...
Ama ıkea daa çook ucuz avızeler var..hemıde çok modern olayorrrr...opuyorumnanaktan
hakkatten dilek sen nerdesin kuzu
ev mi aldınız dioooo
heee öyle emme ...benım kaynanam çok akıllıdır..beynınde 40 tılkı gezer..kırkınında kuyrukları bırbırıne degmez...
oglunuda çook yakısıklı sanarr..akannehir akannehir
benı beyenmez..sempatiksalakcinni
7 yıl bana çokk cektırdı...
ama allahtan uzaktaydık yanı..başka seherlerde..
şimdı 4 aydır yakınına tasındık hatunun...aramız 20 dakka...kadın 180 derece dondu...bır melaıke oldu..bana karsı asırı iyi...
kadın benı pamuklarda yatırmadıgı kaldı..bende aklımı zaii edıyordum..kafasına taşmi dustu acep dıye..önce bu bir oyun galıba dıye süphelendım...kuşkuyla baktım gacıya...
ama 4 aydır çook ıyı...
benım kaynanamda çok genç..50 sıne yenı bastı...
çok genç evlenmıs..17 sınde dogurmus oglunu..
bız kocısle evlenmeden 5 sene çıktık..ozamanda 5 yıl heç tanısmadık...çok fenadır hee..
yok kız orada benim çatıya uyacak bulamadım artık araya araya bulcezzz bişilerr kendi evimiz canım diğeride kendi evimizdi ama küçümencikti
:roflol:
kıs bugün ne çok güldürüonus beni ne laflar var sizdeee
seninkide gençmiş kıs ama çektirmiş ama yasık sanaaaa
böle kadınları hiç anlamıom
ozman oğullarını hiç evlendirmesinler amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?