Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benım kociş gelır sımcık..saat 6 da gıttı ışe..gelır bırazdan..yatar yuvarlanır 2 saat ..dınlenır...sonra akşam yımegı...sonra tv...işte boyle geçiyor hayat...

kuşum daha gençkendüsü 48 yaşında ondan heralde anlayış itibariyleeee sempatiksalakcinni
kaynana içün huzurunuzu bosmaya değmes bebem
hattahiç kimse içüüün

GIIIIIIIIIIIIIII OKADAN DEDÜK YA TAŞINIYOM EDıYOM EŞYA ALIYOZ DEYÜÜÜÜÜÜÜÜ LEYLAAA SEN NıRDEYDıN UZMANNN :1shok:laelaelaelaelae

bılıyom kuşum..emme kendı evınemı..ben kıraya çıkıyon sandım bea...
hayırlı olsun o zaman kuşum..boşver avızeyı...eve kendınızı attınızya...sonra alın avızeyı...20 yıl sonra alsanda olur..kendı evı gıbısı varmı ...
ama ıkea daa çook ucuz avızeler var..hemıde çok modern olayorrrr...opuyorumnanaktan

kuşum daha gençkendüsü 48 yaşında ondan heralde anlayış itibariyleeee sempatiksalakcinni
kaynana içün huzurunuzu bosmaya değmes bebem
hattahiç kimse içüüün

heee öyle emme ...benım kaynanam çok akıllıdır..beynınde 40 tılkı gezer..kırkınında kuyrukları bırbırıne degmez...
oglunuda çook yakısıklı sanarr..akannehir akannehir
benı beyenmez..sempatiksalakcinni
7 yıl bana çokk cektırdı...
ama allahtan uzaktaydık yanı..başka seherlerde..
şimdı 4 aydır yakınına tasındık hatunun...aramız 20 dakka...kadın 180 derece dondu...bır melaıke oldu..bana karsı asırı iyi...
kadın benı pamuklarda yatırmadıgı kaldı..bende aklımı zaii edıyordum..kafasına taşmi dustu acep dıye..önce bu bir oyun galıba dıye süphelendım...kuşkuyla baktım gacıya...
ama 4 aydır çook ıyı...
benım kaynanamda çok genç..50 sıne yenı bastı...
çok genç evlenmıs..17 sınde dogurmus oglunu..
bız kocısle evlenmeden 5 sene çıktık..ozamanda 5 yıl heç tanısmadık...çok fenadır hee..

yok kız orada benim çatıya uyacak bulamadım artık araya araya bulcezzz bişilerr kendi evimiz canım diğeride kendi evimizdi ama küçümencikti

:roflol:
kıs bugün ne çok güldürüonus beni ne laflar var sizdeee

seninkide gençmiş kıs ama çektirmiş ama yasık sanaaaa
böle kadınları hiç anlamıom
ozman oğullarını hiç evlendirmesinler amaaa

yok kız orada benim çatıya uyacak bulamadım artık araya araya bulcezzz bişilerr kendi evimiz canım diğeride kendi evimizdi ama küçümencikti

vallaha mı...
ben okuldaykende hocaları hiç dınlemezdım zatten...dınler gıbı yapardım..başka seyler düşünürdüm.. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

KUDUZ DıLEKKKKKKKKKKKKKKKK KOCASININ PEŞıNDE HIHHHHHHHHHH BENı DıNLEMEMıŞ :umursamaz:
aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

aferin sana kıs dilek ne güsel dersine çalışmış hamiş kalmış
nan bende ödevimi yapıodum ama doğuramadım bi yaaaaa

nesem görüşürük
cüle cüle serabum

heee...
ben oğlunu almasaydım kımse almazdı vallah..evde kalırdı..sempatiksalakcinni
herkeslen anlaşamaz...
opsun kaynanam benı başına koysun...kıymetımı yenı anladı...şimdı ankarada gelsın çok baktırcam kendıme...ayaklarımı yıkatcam..sempatiksalakcinni akannehir akannehir
tüvbe tüvbe ...kendımı aştım ben.. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…