Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kıslar kayınvaldeyim bişiler yidikte yazamadım
dışarı çıkmadık evdeyis
kadın konuşurken ben size bakıom tuhaf oluooooooo kaydirigubbakcemile3
valla mı..
sempatiksalakcinni benım kaynanamgıl çok bozulurdu heee..
BAKLAVA YEDİM NORMALDE HEÇ SEVMEMMM BİDE ŞİNCİK BALIK ÇEKİYO NASIL AMA lülülülülülücokacimcoookcokacimcoook
serap gızz..hıç tatlının ustune balık çekermı ınsanın canı...aserıyonmu bacım noluyoo..akannehir

Offffffffff offfffffffffff ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh herkesın bılenzıkı var benım bılenzıkım yogggggggggggg

valla mı..
sempatiksalakcinni benım kaynanamgıl çok bozulurdu heee..

serap gızz..hıç tatlının ustune balık çekermı ınsanın canı...aserıyonmu bacım noluyoo..akannehir

HEEE BİDE NASIL İSTİYO BİLİYONMU PALAMUT KILÇIKLI KISMIYLA PİŞMİŞ ONU SIYIRARAK YEMEK HEHEHEHEHE ADET OLMAM LAZIMMM YOKSAM ŞİŞMEYE BAŞLIYOM :icecream:

Kızde krız var hedıye yasaĞı getırdık bırbırımıze geÇen gÜn gıttık cıcık aldık kendımıze bunlar sevgÜlÜler gÜnÜ hedıyemız olsun dedÜkk

HEEE BİDE NASIL İSTİYO BİLİYONMU PALAMUT KILÇIKLI KISMIYLA PİŞMİŞ ONU SIYIRARAK YEMEK HEHEHEHEHE ADET OLMAM LAZIMMM YOKSAM ŞİŞMEYE BAŞLIYOM :icecream:

su sorvıvor dakıler gıbımı..onlarda zevkten bayılcak az kalsın balık yerken..baktın mı onlara kuşum..sempatiksalakcinni

su sorvıvor dakıler gıbımı..onlarda zevkten bayılcak az kalsın balık yerken..baktın mı onlara kuşum..sempatiksalakcinni

yog iyikide bakmamışım geçen gece dondurma almadı kocam diye bana küstümö zatiii gece 11 de dondurma yemeğe gittik adet geç olayım manyaglaşıyom

diloş kıs benimki kafadengiii sizi de tanır
yapma yaw..selam soyle ellerınden operım..
benımkı gelemez bacım oyle seylere..ben gırmem yanında..çok mecbur kalırsam bakar cıkarım..ilgısız bırakmam kaynanamı...afadanallah öcunu fena alır sonra...gırerız bırbırımıze...sonra ben kocişe sararım..onla gırerız bırbırımıze...
emır kuş da bana sarılıyor a zaman kavga edersek...
çok korkuyor vallah... 1 kere oyle tartıstık..hemıde dolmusta...
kocıse bı sardım..kocıste noldugunu şaştı...ama alttada kalmadı ...oda saydı lafları ard arda..akannehir
Kızde krİz var hedİye yasaĞı getİrdİk bİrbİrİmİze geÇen gÜn gİttİk cİcİk aldık kendİmİze bunlar sevgÜlÜler gÜnÜ hedİyemİz olsun dedÜkk

he...bızde oyle yapıyor..ben geçen gunu saç masası aldım...
hemen kociş atladı...sevgılıler gunu hedıyen olsun dedı..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…