- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.141
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sen ne yapcan kuşum..
valla canım evde güzel romantik bir yemek düşünüyorum ama fikir almayı da isterim sizden tecrübenizden yararlanırımm..
valla mı..kıslar kayınvaldeyim bişiler yidikte yazamadım
dışarı çıkmadık evdeyis
kadın konuşurken ben size bakıom tuhaf oluooooooo kaydirigubbakcemile3
serap gızz..hıç tatlının ustune balık çekermı ınsanın canı...aserıyonmu bacım noluyoo..akannehirBAKLAVA YEDİM NORMALDE HEÇ SEVMEMMM BİDE ŞİNCİK BALIK ÇEKİYO NASIL AMA lülülülülülücokacimcoookcokacimcoook
bneimkiler duruo kuşum hemde 2 tane
Sahİbİnden az kullanılmıŞ pozİtİf test araınıyor
10 hazİrana kadar elİmde olması lazımmm
valla mı..
sempatiksalakcinni benım kaynanamgıl çok bozulurdu heee..
serap gızz..hıç tatlının ustune balık çekermı ınsanın canı...aserıyonmu bacım noluyoo..akannehir
Sahİbİnden az kullanılmıŞ pozİtİf test araınıyor
10 hazİrana kadar elİmde olması lazımmm
Offffffffff offfffffffffff ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh herkesİn bİlenzİkİ var benİm bİlenzİkİm yogggggggggggg
serapım sen delü mı oldun kuşum..akannehir akannehir akannehir
HEEE BİDE NASIL İSTİYO BİLİYONMU PALAMUT KILÇIKLI KISMIYLA PİŞMİŞ ONU SIYIRARAK YEMEK HEHEHEHEHE ADET OLMAM LAZIMMM YOKSAM ŞİŞMEYE BAŞLIYOM :icecream:
gız..ne bılenzıgı...
benımde yoh bılenzıgım...eve hırsız gırınce..korkudan sattık yedık..akannehir
Kızde krİz var hedİye yasaĞı getİrdİk bİrbİrİmİze geÇen gÜn gİttİk cİcİk aldık kendİmİze bunlar sevgÜlÜler gÜnÜ hedİyemİz olsun dedÜkk
su sorvıvor dakıler gıbımı..onlarda zevkten bayılcak az kalsın balık yerken..baktın mı onlara kuşum..sempatiksalakcinni
en güseli kuşum
yapma yaw..selam soyle ellerınden operım..diloş kıs benimki kafadengiii sizi de tanır
Kızde krİz var hedİye yasaĞı getİrdİk bİrbİrİmİze geÇen gÜn gİttİk cİcİk aldık kendİmİze bunlar sevgÜlÜler gÜnÜ hedİyemİz olsun dedÜkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?