Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızz akşam akşam seni stres yaptırdıkk kociş gece demi nöbetçi cnmm

deldimmmmm olurr dediii hiçç itirazz bile etmedi pazartesi aldırırızz dedii ayy canım benimm yaa nöbete bugun sabah 8,00 de girdi yarın sabah 9,00 da çıkcak ablacımm bizde nöbetler böle polisler sabah akşam çalışıyoo bizde sabahtan giriyo ertesi sabaha kadar ertesi günde izinli oluyoo hafta sonuna nöbet denk gelmezse hafta sonlarıdda evde ama olay olmazsa çünkü personle sayısı çok az bi olay olsa hemen gidiyolar

ayy pazartasi akşam öğrenicezz süperrr desene gece korkmazmısın cnmm tekk

hımm pazartesiye kadar çalışmayınmı dedii

ayy pazartasi akşam öğrenicezz süperrr desene gece korkmazmısın cnmm tekk

lojmandayım ya ablacımm üç asker nöbette zaten kapı önünde yeni evliyken çok korkuyodumm bide çok sık elektrikler kesiliyodu eşim geceleri evde kalmak zorunda kalıyoduu yasak ama işte ben korkuyorum diyee gece eve geliyodu beni uyutup gidiyodu ama alıştım artık

bittimi dualarr ben ayetel kürsiyi tamamladımm rabbim sen ayşegülün gönlünün muradını ver dedimm senin için dua ettim gönderdim sana rabbim kabul eder inşallah

yok canım daha bitmedi.çok bölünüo benim .yavaş yavaş okuorum işte.
çok çok teşekkür ederim bende bitirir bitirmes sanada başlarım inşallaaah.
allah kabul etsin inşallaaah.canım tekrar teşekkürler

e nöbetçi varsa sorun yokk cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…