- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.181
hoşgeldinnnnn cnmmhayırlı akşamlar kıslar
allah kabul etsin cnmmdua okuodum ara verdim size bakim dedim
allah kabul etsin cnmm
kızz akşam akşam seni stres yaptırdıkk kociş gece demi nöbetçi cnmm
iyiyim cm sen doktor ne dediiihoşbulduk seezoşş
nasılsınız
dua okuodum ara verdim size bakim dedim
ayy pazartasi akşam öğrenicezz süperrr desene gece korkmazmısın cnmm tekkdeldimmmmm olurr dediii hiçç itirazz bile etmedi pazartesi aldırırızz dedii ayy canım benimm yaa nöbete bugun sabah 8,00 de girdi yarın sabah 9,00 da çıkcak ablacımm bizde nöbetler böle polisler sabah akşam çalışıyoo bizde sabahtan giriyo ertesi sabaha kadar ertesi günde izinli oluyoo hafta sonuna nöbet denk gelmezse hafta sonlarıdda evde ama olay olmazsa çünkü personle sayısı çok az bi olay olsa hemen gidiyolar
iyiyim cm sen doktor ne dediii
dua okuodum ara verdim size bakim dedim
hımm pazartesiye kadar çalışmayınmı dediisezoşum sanada sormuştum yumoş takibini.adetim gecikti bide.ne zman yumrtlucam die
onun için gittim bugün,
sağ tarafta bi yumurta 13 mm imiş pzt itibaren gün aşırı dedi
eğer döllenmezse adetliyken yumurta geliştirici vercek böle işte
ayy pazartasi akşam öğrenicezz süperrr desene gece korkmazmısın cnmm tekk
bittimi dualarr ben ayetel kürsiyi tamamladımm rabbim sen ayşegülün gönlünün muradını ver dedimm senin için dua ettim gönderdim sana rabbim kabul eder inşallah
yarencim ne zman aldırcan
e nöbetçi varsa sorun yokk cnmmlojmandayım ya ablacımm üç asker nöbette zaten kapı önünde yeni evliyken çok korkuyodumm bide çok sık elektrikler kesiliyodu eşim geceleri evde kalmak zorunda kalıyoduu yasak ama işte ben korkuyorum diyee gece eve geliyodu beni uyutup gidiyodu ama alıştım artık
hımm pazartesiye kadar çalışmayınmı dedii
ay yarencım cok sevındım canım yaaa
anladımm e hadi kolay gelsin sizee bol bol bebişş olsunnyoo öle bişi dimediiii canım.
pzt ye kadar heralde kıvama gelcek yumurta ondan öle dedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?