- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.161
dilaycımm senin adet günün ne zaman cnmmee bunun ıcın burdayız hepımızın derdı hemen hemen aynı napalım kuzum sız bole olunca canım arkadaslarım ben de kendıme olmus gıbı oluyorum ıyı veya kotu valla
ne olcak canımm ya dost değilmiyizz iyi günde kötü günde dimii
aslında hafta içi hergün merkeze kurye gidiyo yani burdan bi asker gidip dönüyoo ona aldırtsam ayıp olurmu acepp???
ayıp olmaz ama kociş kızar bence cnmm yaeger oyle oluyosa aldır canım bole seyın ayıbımı olur herkeste olan se yane ne var sankı bı dunya uzerınde hamıle kaln senmısın sankı esınde bısey demesse eger aldır bence yaaaa
olur bence ya kociş kızar bence
dilaycımm senin adet günün ne zaman cnmm
evet bende ondan diyorum ama bi sor genede kocişeeehani askerlere gelince anlatır falan diye belkim eşim izin vermez ama bi söylüyüm bakalımm belki çok istiyorum diye aldırtır
anladım canımm ama kistleri kafana takma kisti olupta hamiş kalan çok kişi varrcanım benım bu ay 5 gun gectı fakat sol yumurtalıkta 10 cm buyuklugunde kıst vardı dun doktora gıttım o temızlenmıs fakat sag yumurtalıkta 4 cm baska bıtane olusmus bı hap verdı orgametrıl dıye 14. gunde bunu ıc dedı adetım bıtınce yıne gel dedı bbu ay sonu yane ne olcak bılmıyorum 1 senedır korunmadıgımız halde olmadı hayırlısı bakalım ondan sonra tedavıye baslıcak doktor neden olmadıgını arastırcak
eger oyle oluyosa aldır canım bole seyın ayıbımı olur herkeste olan se yane ne var sankı bı dunya uzerınde hamıle kaln senmısın sankı esınde bısey demesse eger aldır bence yaaaa
sen bı sor yarencım esıne hayır derse aldırmazsın sansını dene bakalım
anladım canımm ama kistleri kafana takma kisti olupta hamiş kalan çok kişi varr
canım benım bu ay 5 gun gectı fakat sol yumurtalıkta 10 cm buyuklugunde kıst vardı dun doktora gıttım o temızlenmıs fakat sag yumurtalıkta 4 cm baska bıtane olusmus bı hap verdı orgametrıl dıye 14. gunde bunu ıc dedı adetım bıtınce yıne gel dedı bbu ay sonu yane ne olcak bılmıyorum 1 senedır korunmadıgımız halde olmadı hayırlısı bakalım ondan sonra tedavıye baslıcak doktor neden olmadıgını arastırcak
sen söyle kabull eder inş.yarın öğrenirizzyani normalde merkezden alınacakları kurye alır mesela burda birtek ziraat bankası var bizmaaşı garantiden aldığımız için maaş bile çekemiyoss eşim kuyeye veriyo banka kartını ne kadar istersek o çekiyoo hani bu özel bişey ya ama aklıma yattı ben yarın eşime söylüyümm
bılıyorum canım benım ablamda 8 tane kıstle yegenıme hamıle kaldı bıde ben 1 sene boyunca cok stres yaptım her adet gunum gelınce acayıp stres oluyodum ama artık burda cok sey ogrendım ıcım rahat
sen söyle kabull eder inş.yarın öğrenirizz
evet stres vücudumuzun bütün dengesini bozuyo cnmm o yüzden rahat olmak gerekiyo ama ne mümkünn bende .ok takarım kafama kociş diyoki iyki sen işveren değilsin stresten çoktan kafayı sıyırmıştın diyoobılıyorum canım benım ablamda 8 tane kıstle yegenıme hamıle kaldı bıde ben 1 sene boyunca cok stres yaptım her adet gunum gelınce acayıp stres oluyodum ama artık burda cok sey ogrendım ıcım rahat
kızz akşam akşam seni stres yaptırdıkk kociş gece demi nöbetçi cnmmdur şimdi bi arıyımm valla heyecanlandımm rahatım diyorumm ama çaresizliktendi harelde bi umut buldum heyecan yaptımm yarını bekleyemiccemm hemen arıyımm bakem ne diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?