- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.141
geçmi gelicek cnmm hafta sonu merkeze gidip test alsanızaao karakolda ablacımm nöbetcii bugunn ama hafta sonu evde hafta sonu pek giremem kaçamak yaparımm ara ara
geçmi gelicek cnmm hafta sonu merkeze gidip test alsanızaa
heö belkimm gitmişkenn kesemiside görürüzzz
hımm anladım cnm o zaman bekleyin haftaya gidersinizzbizim normalde ilçe dışına çıkmamıss yasakk askeri personel olduğğu için sadece sağlık için gidebiliyoruss oda sevkle didiyosss ve her istediğimiz zaman diil en az iki üç gün önceden haber vermemiss lasımm ancak gizliden gidebiliriss merkezde bize 100 km. hani bi olay olsa eşimi çağırsalar gelemess oda suçç en iyisi ben biras daha bekliim
inş. canım nasıl iş ole yaa buu bız burdan alsak gondersek daha ii sana kargoyla ole yapalım yaren olmazmı
he valla kıss dilayy doğru diye sen özelden adresini ver bana ben gönderiyimm
yarennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerdesınnnn kusummmmmmmmmmmmmm
sağol bitanemm düşünmen yeterliii zaten burda kargo şirketide yokk sadece aras geliyo oda haftada bir gün sadece çarşamba günleri geliyoo eşim 4 günde bir nöbete giriyoo salıda nöbetci olcakk belki şimdiden sölemeye başlarsa çarşamba gideriss nöbetten çıkınca ertesi gün izinli ama tabi herhangi bi olay olmassa
çarşambaya kadar gitmezsen göndeririz ona göre merak ettik vallasağol ablamm benimm düşşünmeniz yeter zatenn ben inanıyomm varr varr birde kan testi yaptırırsam ohh benden iyisi yokk
inş. canım ozman yaa ya nasıl bıyer yaa delı oldum carsambaya kadar hayatta bekleyemem ben offff meraktan catlarım
çarşambaya kadar gitmezsen göndeririz ona göre merak ettik valla
yaren pazartesı salı bellı olur kesın herhalde sen ona gore haber ver bıze gonderelım oda carsamba gelcek ne yapalım bu carsamba gununde var bı hayır hade bakalım hayırlısı
ne olcak canımm ya dost değilmiyizz iyi günde kötü günde dimiitamam ablacımmm yaa iyiki varsınızzz çook teşekkür ederimm inanın göndermiş kadar oldunuzz valla
olur bence ya kociş kızar benceaslında hafta içi hergün merkeze kurye gidiyo yani burdan bi asker gidip dönüyoo ona aldırtsam ayıp olurmu acepp???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?