Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geçmi gelicek cnmm hafta sonu merkeze gidip test alsanızaa

bizim normalde ilçe dışına çıkmamıss yasakk askeri personel olduğğu için sadece sağlık için gidebiliyoruss oda sevkle didiyosss ve her istediğimiz zaman diil en az iki üç gün önceden haber vermemiss lasımm ancak gizliden gidebiliriss merkezde bize 100 km. hani bi olay olsa eşimi çağırsalar gelemess oda suçç en iyisi ben biras daha bekliim

hımm anladım cnm o zaman bekleyin haftaya gidersinizz

inş. canım nasıl iş ole yaa buu bız burdan alsak gondersek daha ii sana kargoyla ole yapalım yaren olmazmı

sağol bitanemm düşünmen yeterliii zaten burda kargo şirketide yokk sadece aras geliyo oda haftada bir gün sadece çarşamba günleri geliyoo eşim 4 günde bir nöbete giriyoo salıda nöbetci olcakk belki şimdiden sölemeye başlarsa çarşamba gideriss nöbetten çıkınca ertesi gün izinli ama tabi herhangi bi olay olmassa

inş. canım ozman yaa ya nasıl bıyer yaa delı oldum carsambaya kadar hayatta bekleyemem ben offff meraktan catlarım

inş. canım ozman yaa ya nasıl bıyer yaa delı oldum carsambaya kadar hayatta bekleyemem ben offff meraktan catlarım

elazığ ağın ilçesii canımm 1900 nüfuslu 3 tarafı gölle çevrili küçücük bi ilçe aslında çok şirin ama ulaşım ve hastane yönünden kötüü eczanemiss bilee yokk düşün yanee diğer iki hamileliğimde bende öyleydim bi görsen ama şimcikkk üzerimde bi rahatlık var nedendir bilmem

yaren pazartesı salı bellı olur kesın herhalde sen ona gore haber ver bıze gonderelım oda carsamba gelcek ne yapalım bu carsamba gununde var bı hayır hade bakalım hayırlısı

ee bunun ıcın burdayız hepımızın derdı hemen hemen aynı napalım kuzum sız bole olunca canım arkadaslarım ben de kendıme olmus gıbı oluyorum ıyı veya kotu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…