Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyim şükür tosti misafirlerim vardı dün yolladım çok sık gelemedim 2 haftadır çookk össledimmm bu sabah kalktım geldim hemen sen nasılsın canımm

iyiyim canım cok şükür ii olda gelme varsın:)
sultiş merhaba canım sana bişey diycem adet günü sayma canım öyle yaparsan iice ümitlenirsin adet olacagın varsada gecikir stresle hamile kalmak cok zor

günaydın cankuşlarrr opuyorumnanaktan
hoşgeldin gülşen nasılsın canım bebiş nasıl.

iyiyim canım cok şükür ii olda gelme varsın:)
sultiş merhaba canım sana bişey diycem adet günü sayma canım öyle yaparsan iice ümitlenirsin adet olacagın varsada gecikir stresle hamile kalmak cok zor

elimde olsa zaten saymayacam canım ama elimde değil saymasamda kalan ilaçları sayıyorum

iyim sultancımm bebişte iyi şükür
sen nasılsın ben biraz geri kaldım ama aşılaman yapıldı sanırım hayırlısı olsun tatlımm beklemek çok zor allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırız da beklediğine değer

evet dilay katılıyorum sana kimseler yok sabahtan beri iki lafın belini kıramadık sen nasılsın görüşmeyelii

h.g seraaaappp nasılsın bebem

çok sağol canım yaaa. evet yapıldı canım. inşallah canım olur canım yaaa. Allah razı olsun. sizinde iyi olmanıza sevindim canım

inşallah sultancım dualaraımız seninlee

bende iyim serap misafirlerimi yolladım dün kaldık yanlız başımıza yinee

aa dilayın belli oldu muu bak bundan bilem haberim yokkk,maşallah sağlıkla gelsinn

selam kızlar umarım ıyısınızır hepınız...be hiç iyi degilimm...20 lık dişim hayatı zından etmeye başlad yıne çektırmeye gittim ama iltihap almaya başlamış antıbıyotık verdı o bıttıkden sonra anca....
bide grip oldum üstüne pöff yaa kramplarım zaten gun geçtikçe artıyoo....anlıyacagınız çok vahım durumayım sık giremıyorum o nedenlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…