Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tamam canım..
bu ay basla o zaman tam çalısmalara..
yumurtlama gunlerını netten hesapla...

sultan cıcek tostı..gunaydın..nohut gunaydın...
serap naptın..merak edıyorum senı..ısoldeeeeeeeeeeee....nırdesın...
guldeseker..elıff...patıkk..
ben bugun uyuyamadım..doktora gıdıyorum bugun..saat 11 gıbı evde olcam..inşallah sıze yazabılırım netıceyı..
çunku doktor donusu hemen çıkmam lazım..kaynanamcıgıma gıdıyorum...

canımm günaydın demek bebeğini görmeye gideceksin haaa. kız bi tuhaf oldum haa. acaba bende görecekmiyim o günleri canım yaaa. canımsın bana dua et ne olur çok az kaldı çünkü. gelincede yazmadan gitme haaa merak ederiz seni.

sultancım..inşallah sende bu ay bebegını gormeye gıdersın canım...inşallah ...
bende gıtcem ıste..heycandan 7:00 de uyandım..aslında heycan yapmamam lazım..ıkıncı nede olsa..ama yınede olmuyor ıste..hayatın kendısı heyecan zaten demi..
sen napıyorsun..sende erkencısın..
ben kalkmısken eşime yemek yaptım..onları yesın..2-3 gun gelmıycem çunku...kaynvaldemde kalcam..akannehir

ben çalışıyorum canım bu saatte işyerindeyim mesai 8de başlıyor. sen yokmusun o kadar ama bak buraya yazmadan gitme. yada özelden telini yaz görüşelim canım. evet canım hayatın kendisi heyecanda asıl şu var ne hayat en önemli heyecan. kuzunu göreceksin bundan güzel şeymi var. 3. de olsa aynını hissedersin canım çünkü bedeninde bi can

dilek sultan günaydın kızlar
güzel haberlerde dün dilekçim inş.

ınşallah tostıcım..guzel haberlerle donmeyı ıstıyorum bendee...:hulya:
ben dun saçlarımı kestırdım kızlar...bayaaa kısa...
ohh rahat ettım..saçım çok sık ve kalın tellı..yıkamak bı dert taramak ayrı dert..kurutmak ayrı..kururtmassam çok uşüyorum...
tostıcım..sen nasılsın..neler yapıyorsun..komsuların nasıl..yenıden pıknık planınız varmı...tayın işiniz noldu..sormustum galıba ama cevabını okuyamadım..sempatiksalakcinni

canım haklısın..her yenı can yenı heyecan..çok kafıyelı oldu..sempatiksalakcinni
sen erken mesaıye baslıyorsun sukltan yaa..kaçta çıkıyorsun ısten pekıı..akannehir

iyiyim sultan sen nasılsın canım

sağol canım çok şükür işte.sen neler yapıyorsun.

canım haklısın..her yenı can yenı heyecan..çok kafıyelı oldu..sempatiksalakcinni
sen erken mesaıye baslıyorsun sukltan yaa..kaçta çıkıyorsun ısten pekıı..akannehir

canım 8de başlıyor 6da çıkıyorum işte.

bazen daha uzun oluyor canım. ama kısa olmuyor. cumarteside aynı. çocuk olsa hemen çıkacam canım

anladım caım..ozel sektor ınsanın suyunu çıkarır çalıstırırken..hep boyle oluyor nedense...
ben kahvaltıya geçıyorum..ordan doktora geçıcem...inşallah guzel haberlerle donerım ..

selam kızlarr gunaydın hekezcıkleree....
umarım ıyısınızdır hepınızzz...
sultışımm nasılsın tatlımm en son msn gel demiştin yazdım yoktun geç kalmıştım sanırım...
dilekcim inşallah güzel haberlerle gel cnm akalım kuzunuz ne kadar olmuş..tahmınımce şuan bezelye kadardır:))

anladım caım..ozel sektor ınsanın suyunu çıkarır çalıstırırken..hep boyle oluyor nedense...
ben kahvaltıya geçıyorum..ordan doktora geçıcem...inşallah guzel haberlerle donerım ..

evet canım aynen öyle. canım afiyet olsun. emiride öp yerime çok yakışıklı maşallah.

evet canım ama ben çıktıktan sonra gelmişsin sabah gördüm. sana soracaklarım vardı canım. sen nasılsın canımmm. çok geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş yaaa. şimdi nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…