- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.561
nerelerdesın sen bakımmm...
saol cnm...kafamçokkarıştı
işte budayııııııııııııııııııııııııım -tatlicadiarzu-
günaydın herkeseeee
hastalandım dilekcim..
biliyorsun sanmıyorum diyordum çünkü korunmayı bırakalı 10-15 gün oldu yumurtalama gününden sonra o yüzden iyi ki ümitlenmemişimm...bu ay ilk denememizi yapıcaz hayırlısıylaaa :))
sultan cıcek tostı..gunaydın..nohut gunaydın...
serap naptın..merak edıyorum senı..ısoldeeeeeeeeeeee....nırdesın...
guldeseker..elıff...patıkk..
ben bugun uyuyamadım..doktora gıdıyorum bugun..saat 11 gıbı evde olcam..inşallah sıze yazabılırım netıceyı..
çunku doktor donusu hemen çıkmam lazım..kaynanamcıgıma gıdıyorum...
canımm günaydın demek bebeğini görmeye gideceksin haaa. kız bi tuhaf oldum haa. acaba bende görecekmiyim o günleri canım yaaa. canımsın bana dua et ne olur çok az kaldı çünkü. gelincede yazmadan gitme haaa merak ederiz seni.
tosticim eşin ögretmen mi ??
sultancım..inşallah sende bu ay bebegını gormeye gıdersın canım...inşallah ...
bende gıtcem ıste..heycandan 7:00 de uyandım..aslında heycan yapmamam lazım..ıkıncı nede olsa..ama yınede olmuyor ıste..hayatın kendısı heyecan zaten demi..
sen napıyorsun..sende erkencısın..
ben kalkmısken eşime yemek yaptım..onları yesın..2-3 gun gelmıycem çunku...kaynvaldemde kalcam..akannehir
dilek sultan günaydın kızlar
güzel haberlerde dün dilekçim inş.
dilek sultan günaydın kızlar
güzel haberlerde dün dilekçim inş.
ben çalışıyorum canım bu saatte işyerindeyim mesai 8de başlıyor. sen yokmusun o kadar ama bak buraya yazmadan gitme. yada özelden telini yaz görüşelim canım. evet canım hayatın kendisi heyecanda asıl şu var ne hayat en önemli heyecan. kuzunu göreceksin bundan güzel şeymi var. 3. de olsa aynını hissedersin canım çünkü bedeninde bi can
iyiyim sultan sen nasılsın canım
canım haklısın..her yenı can yenı heyecan..çok kafıyelı oldu..sempatiksalakcinni
sen erken mesaıye baslıyorsun sukltan yaa..kaçta çıkıyorsun ısten pekıı..akannehir
sağol canım çok şükür işte.sen neler yapıyorsun.
canım 8de başlıyor 6da çıkıyorum işte.
ohh maşşallah 10 saat...
akannehir akannehir akannehir
bazen daha uzun oluyor canım. ama kısa olmuyor. cumarteside aynı. çocuk olsa hemen çıkacam canım
anladım caım..ozel sektor ınsanın suyunu çıkarır çalıstırırken..hep boyle oluyor nedense...
ben kahvaltıya geçıyorum..ordan doktora geçıcem...inşallah guzel haberlerle donerım ..
selam kızlarr gunaydın hekezcıkleree....
umarım ıyısınızdır hepınızzz...
sultışımm nasılsın tatlımm en son msn gel demiştin yazdım yoktungeç kalmıştım sanırım...
dilekcim inşallah güzel haberlerle gel cnm akalım kuzunuz ne kadar olmuş..tahmınımce şuan bezelye kadardır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?