- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.541
selam kızlar umarım ıyısınızır hepınız...be hiç iyi degilimm...20 lık dişim hayatı zından etmeye başlad yıneçektırmeye gittim ama iltihap almaya başlamış antıbıyotık verdı o bıttıkden sonra anca....
bide grip oldum üstüne pöff yaa kramplarım zaten gun geçtikçe artıyoo....anlıyacagınız çok vahım durumayım sık giremıyorum o nedenlee
selam kızlar umarım ıyısınızır hepınız...be hiç iyi degilimm...20 lık dişim hayatı zından etmeye başlad yıneçektırmeye gittim ama iltihap almaya başlamış antıbıyotık verdı o bıttıkden sonra anca....
bide grip oldum üstüne pöff yaa kramplarım zaten gun geçtikçe artıyoo....anlıyacagınız çok vahım durumayım sık giremıyorum o nedenlee
dilekcim tek çizgi ilk hamileliğimde de yapmıstım yine tek çizgiydi benim hamileliğim idrale geç düşüyor dediğim gibi...bakalım bir kaç gün daha bekleyecem olmazsam kan tahlili yaptırıcam canımmm...
saol tatlım..hadı sende hayırlı haber ver inşallah cnm....geçmiş olsun canımmm..
cnm sakın dişini çektirme gebelikte diş çekilmezkiiii
20lik dişin ağrısı zaman zaman oluo zaten.bende çektirdim.
bi süre ağrır bi süre geçer cnm sürekli böle olur ama doğum yapana kadar bence çektirme
nasılsın dilek dr gittin mi
Bursalı arkadaşlar; zübeyde hanımda tavsiye edebileceğiniz , gidip memnun kaldığınız bayan doktor var mı? Koca hastanede 4 tane bayan doktor var..bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız..hangi bayan doktor hem işinin ehlidir hemde hastasına insan muamelesi yapıyor?
ahhh tostı..burdamısın... bu sabah saglık ocagından çagırmıslardı..kan ve ıdrar tetsı yaptılar..
hersey ıyı çıktı...
yarında hastaneye gıtcem ınşallah..sabah 10:30 da randevum var...
donuste yazarım sıze...
yazıp hemen kayınvaldeme gıtmek uzere yola çıkıcam canım...
onada guzel haberı vermeyı dusunuyorum tostıcım...
sen nasılsın ıyımısın...neler yapıyorsun anlat bakalım..sempatiksalakcinni
kız daha kaynananın haberi yok mu?
bende ne yapım geziyon öyle boş boş arkadaslara falan gidiyom onlar geliyorlar bizde taini beklıyoruz salıya belli olcek
slm kızlar
az önce geldik eve
nohudum geçmiş ossun kıyamaaam bebeeem
yok kuşum
yarıon doktorda netleşsin ...sonra ayvalıka gıtcem...onada soylerım o zaman inşallah...
gez kuşum..havalar ısındı yapcak başka ne varki..
tayın nereye çıkabılır...nerlerı yazdınız..yazma şansınız varmı canca..olumunekankayizsmile
canım bekle bakalım..inşallah çıkar bırkaçgun sonra canım..
saol tatlım..hadı sende hayırlı haber ver inşallah cnm....
nohutcum diğer aya kaldı ilk denememizi yapıcaz inş bu ayy :))
kız daha kaynananın haberi yok mu?
bende ne yapım geziyon öyle boş boş arkadaslara falan gidiyom onlar geliyorlar bizde taini beklıyoruz salıya belli olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?