Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyiyim sultiim benim
dün kendimi temizlettimde bugün de evi
koşturmaca işte kuzuuu

ohhh ferah ferah canım... kolay gelsin canımmm

günaydın kızlarr
anammm kız dilekkk geçtin beni yaaa ohh ne güzel ocak annesi olacaksın sende maşallah diyelim bebişe

merhaba gülşen nasılsın canımmm. bebiş nasıl. kız bak dilek seni geçti maşallah

gülşen hoşgeldin canım
serap seninde gözünaydın balum
h.b kuzumm kolayy gelsinnn temizlik varmış bugünnn
ohhh ferah ferah canım... kolay gelsin canımmm

merhaba gülşen nasılsın canımmm. bebiş nasıl. kız bak dilek seni geçti maşallah

iyim canımcımmm kızz hiç sormaa gördün müü geçti benii aynı zamanlara geliyo doğum asnillede aynıydık 3 ümüz bir doğuracaz sende arkamızdan inşallah geleceksinn,yaa bu arada asnili ben rastlamıyorum hiç gelmiyo mu artık

kızlar size bişey soracam yaaa kaç gündür sorayım diyorum unutuyorum mide ağrısına bulantısına ne iyi gelir. ilaç içmek istemiyorum. sanırım midemi üşüttüm bugün tam 6 kere lavaboya kalktım bide idrara dün kaynanamlarda terlik giymemiştim sanırım üşüttüm yaaa.

evet yaaa. ne güzel ama bak. canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur arkanızdan yetişirim size yaaa. az kaldı canım bakalım artık

saol gülşenim
canım asnil iyi size slm sölüo sürekli bi süre gelmicek
cuma günü kontrolü var haber veririm sizedee

as canım sende çok selam söyle

saol gülşenim
canım asnil iyi size slm sölüo sürekli bi süre gelmicek
cuma günü kontrolü var haber veririm sizedee
tamam canımmm iyi olsunda varsın gelmesin

canım mide bulantısına yoğurt iyi geliyo birde nane limon kaynatırsan oda rahatlatıyoo
kaç gün kaldı belli olmasınaa bebişin

canlarımmm tünaydınn diyim bare artık saat kaç olduvalla ben çok uykucu oldum kızlar bu saatlere kadar yatıyorum napim valla elimde değil

h.g dilayyy uyuyabiliyosan ne güzel tatlım yaa olsun uyu yarasın bebişee bende 2 gündür 10 da kalkıyorum hava serin uyuyabiliyorum ama hava sıcak olunca en geç 8 de ayaktayım tam yatak odasına doğuyo güneş uyku falan kalmıyoo

çok geçmiş olsun canım, benimde tavsiyem nane limondan yana olacak...hem bebiş düşünüyosun hem terliksiz geziyosun olmadı :)))

cuma doktor kontrolüm var kızlar yumoşlarıma bakılacak, bu ay meleğim gelir inşallah...daha 1 ay oldu korunmayı bırakalı ama sabırsızlanıyorum ben :))

Kız dılek az daha gıtmesen doĞurcakmıŞsın Çok sevındım tatlım gÖzÜn aydınnn

ÇıÇeeemm saol kuŞum bu akŞam doktora gıtÇez bakalım ne dıyecek ama Çok gelmıyo bu ay anlamadım en azından pıhtı gıbı gelmıyooo ınŞ.kıst mıst yapmamıŞımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…