Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kız ufaktı bÜyÜmÜŞ adet gecıkınce bÜyÜtmÜŞÜm bu sefer folıkÜl kıst ÇatlamamıŞ ondan olmuŞ hehehehe sabır sınıyo 2 ay doĞ.kont.hapı verdı ıÇmıycem bugÜn saĞon kÜrÜ baŞlıyo zatı bu hapı ıÇsemde 2 ay sonra gene olsun amelıyat dedı

ya Allahım yaaa. ne kistmiş beee.

günaydın sultişim

siraaaap kuzuuuuuuuuuuuuuuum
aynı doktora mı gittin
bu kist hiç atılmıo mu anacım yoksam yine mi oluo
adetin devam edio muuu

geçen ayda doğum kontrol hapı dedi soğan suyu götürmüştü. peki demedimi geçen ayda yazmıştım içmedinmi içmediysen nasıl geçti bu kistler diye

slm çıtırlarrr anam topiğimiz sinek avlıyo valla..yaz geldi böyle olduk serabım geçmiş olsun kuzum inşallah atılırda ameliyata gerek kalmaz canımm..hamişler sizler nasılsınız,iyisinizdir umarumm..
ben ayın 21 ince medicana beylikdüzüne randevu aldım histeroskopi için görüşücez,aynı gün kromozom analizlerimiz için tahlil vericez..bebeğin sonucu çıkmış eşim almaya gitti heyecanla onu bekliyorum..ben yaparsa hemen 23 yada 24 ü gibi ameliyat olmak istiyorum ama bakalım kısmet..yani 21 inden itibaren maraton başlıyor

kızlar kimsecikler gelmemiş
ben çarşıya gittim geldim eşime yıldönümü için hedaye aldım

maonya canım mersindeyim elimden geldiğince yardımcı olurum tabiii

eylem canım sonucu yaz merak ettim
yemek yapcam ama bakarım

vala tosticim benimki için bişi çıksında diom bari ona göre hareket edlim
en azından sendromlu olunca kendimizi şanslı hissedios

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…