Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla öyle geçiyoo hem bu sene kızz senesi diyolar
benim eltim 7 aylık hamiş kızz bebeki olcak görümcem hamiş kızı olcak eşimin amcasının karısı hamiş kızı olcakk eşimin halasının gelini hamiş kızı olcakk eşimin amca oğlunun karısı yeni doğum yaptı kızı olduu 2009 da hamiş kalanların hep kızı oldu bizim sülalede

ceylan naber...burda yazılanları okuyorum.hg falan diyolar anlamıyorum=))tabi hepsi evli birkaçkişi hamile....doğal olarak öylece bakıyorum..ne çok bilmediğm şey varmış..bende bukonuda kendimi çok biligili sanıyorummm

benimde dayı kızı hamiş kızı olcakk benimle beraber evlenen üç arkadaşaımın daha kızları olcekk darısı da bize

uyyyy masallah esının sulalesıde bek calıskanmıs ayolkaydirigubbakcemile3

kıss bende ilk evlendiğimde öyleydimmmm hayatımda evlenene kadar kadın doğum nedir bilmedimm ama evlenince herşeyi öğreniyomuşsunn

ooooo bende aynı senın gıbı çok şey bılıyom sanıyodum amaa daha yolun başındaymışım meger....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…