- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.241
amiiin cnmm darısı senin başına tez zamandaa inş..
kıslarr siz biliyormusunuzzz
sezen canım gormedın galıba fotolarına baktım yanındakı cocukta senınmı
benim eltim 7 aylık hamiş kızz bebeki olcak görümcem hamiş kızı olcak eşimin amcasının karısı hamiş kızı olcakk eşimin halasının gelini hamiş kızı olcakk eşimin amca oğlunun karısı yeni doğum yaptı kızı olduu 2009 da hamiş kalanların hep kızı oldu bizim sülaledevalla öyle geçiyoo hem bu sene kızz senesi diyolar
kızlarr kaçak gırdım eşim geldi bi bakım dedim:1ninca:
evet cnmm 6 yaşında bi oğlum varsezen canım gormedın galıba fotolarına baktım yanındakı cocukta senınmı
bende hiçç bilmiyorumm canımcımmm yaaa
benim eltim 7 aylık hamiş kızz bebeki olcak görümcem hamiş kızı olcak eşimin amcasının karısı hamiş kızı olcakk eşimin halasının gelini hamiş kızı olcakk eşimin amca oğlunun karısı yeni doğum yaptı kızı olduu 2009 da hamiş kalanların hep kızı oldu bizim sülalede
hoşgeldinnnnn biz kaynatıyosss vallaaa ceylanımmm
kıss git kocişle ilgilenn aaa bütün gün burdaydın zatennkızlarr kaçak gırdım eşim geldi bi bakım dedim:1ninca:
benim eltim 7 aylık hamiş kızz bebeki olcak görümcem hamiş kızı olcak eşimin amcasının karısı hamiş kızı olcakk eşimin halasının gelini hamiş kızı olcakk eşimin amca oğlunun karısı yeni doğum yaptı kızı olduu 2009 da hamiş kalanların hep kızı oldu bizim sülalede
bu kızı olacaklarda 2009 damı hamile kaldılarbenimde dayı kızı hamiş kızı olcakk benimle beraber evlenen üç arkadaşaımın daha kızları olcekk darısı da bize
ceylan naber...burda yazılanları okuyorum.hg falan diyolar anlamıyorum=))tabi hepsi evli birkaçkişi hamile....doğal olarak öylece bakıyorum..ne çok bilmediğm şey varmış..bende bukonuda kendimi çok biligili sanıyorummm
ceylan naber...burda yazılanları okuyorum.hg falan diyolar anlamıyorum=))tabi hepsi evli birkaçkişi hamile....doğal olarak öylece bakıyorum..ne çok bilmediğm şey varmış..bende bukonuda kendimi çok biligili sanıyorummm
evet valla ya arı gibi çalışıyolarruyyyy masallah esının sulalesıde bek calıskanmıs ayolkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?