- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.261
bu kızı olacaklarda 2009 damı hamile kaldılar
abımle muhabbet edıyolar...iş güç konuşuyolarrr....kıss git kocişle ilgilenn aaa bütün gün burdaydın zatenn
senı kacak senı nohutum benım
evet canımm ikincii oğluma kardeş yaptımmayy canım yaa ıkıncı hamılelıgın demek sezencım cok sevındım yaaaa super
bakalım 2010 bebişleri ne olucak geçen sene kız yılıydı ilk haber selcan ve ceylandan gelcekkevet benle beraber evlendiler hepsii ama onların şuan en düşüğü 5 aylık hamilee
evet canımm ikincii oğluma kardeş yaptımm
en yakın zamanda bu mutluluğu sizede yaşatsın rabbimm canım benimmii yaptın sekerım hayırlı olsun canım benım
en yakın zamanda bu mutluluğu sizede yaşatsın rabbimm canım benimm
bakalım 2010 bebişleri ne olucak geçen sene kız yılıydı ilk haber selcan ve ceylandan gelcekk
hadi güle güle tekrardanninş canımcım bu sefer cıkıyorum kızlar ben tamam utulerım var onları yapcam
inş canımcım bu sefer cıkıyorum kızlar ben tamam utulerım var onları yapcam
benim hamileliğe ilgim bi ara çoktu..abartıydı yani sürekli internette arastırırdım...
hadi görüşürüzz cnmm kendine iyi bakk öptümmmcanımm arkadaşlarımmm bende çıkıyım birass bişilerr yiyimmm sonrada yatarımm artıkınnn iyiki varsınızzzz ve yanımdasınızzz siziçook seviyorummmm hepiminizi kocaman öpüyorummmm
işte işim en ilginç tarifı yokkk:hulya:eş adayı varmı bariii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?