Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kalktım kıss alla kalkar kalkmaz yuzumu yıkadıgım gıbı oturdum hazır benım hrıfte uyurken

gece kuşları kaynatmışsınz yine...
bgn öğleye kadar burdayım..
sonra yooğumm..
herkese günaydınlar ..
ve güzel bi haftasonu diliorum...
gidimde kaffaltımı yapım bende...
oh ohh kahvaltısını bıle etmış hamarat hatuncuk....gunaydın datlummm çalışıyomusun annendemısın canım....
gunaydın cıtırlar ve kendının cıtır hıssedenlerrrrr
günaydınnnnn
günaydııııınnnnnnnnnnnn kızçeler nirdesinizz bu sabahhh bayanssulusmile
gunaydınn yatak keyfı yaptım bırass geri eşim olmadan anlamı yok ama napımm o bugun de çalışıyo
uyuyo tembel hatunlar daha....
douru valla yenı uyandım laptap ı yataga aldım geldım:)

kalktım kıss alla kalkar kalkmaz yuzumu yıkadıgım gıbı oturdum hazır benım hrıfte uyurken
gunaydın canımm kızz bu adamlar bızı boşamasa ıyı vallaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
caylanım gecmısı okuyon helhalde sesın cıkmadıgına gore

yok bbemm cevap yazıyodum....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gunaydın canımm kızz bu adamlar bızı boşamasa ıyı vallaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok bbemm cevap yazıyodum....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yok kız benımkı bısey demıyo ama yınede sagı solu bellı olmaz soruyo bıde bana bugun naptın kızlarla yenı bısey ogrendınmı dıye

kızlar yaaa azönce topicin birinde gördümde...
kız pcoluymuş benim gibi...
doktorlara gitmiş falan olmamış..
bebek aspirini kullanmış 2.ayda hamile kalmış..
ve şu anda oğlum kucagımda dio.....
aay kızlar hiç bunla alakalı biş duydunuzmu..
bi zararı falan varmı??

yok kız benımkı bısey demıyo ama yınede sagı solu bellı olmaz soruyo bıde bana bugun naptın kızlarla yenı bısey ogrendınmı dıye
:roflol:
bende yataktayım hala kızlar hiç çıkasım yok koçişde gitti zaten zemuszemus
aynı valla bıde hava baya soguk burda yaa
ay bı benım kocısmı evde yaaa tuhhhh

keşke benım herifim evde olsaydı yabenım eşim sadece pazar gunu evde oluyooo:bbo::bbo::bbo:

aaa ne güzel ama hiç duymadım canım ben böyle bişey bilmiyorumkismile

isoldem canım dr sormadan kullanma derım..ben duymadım ama duysamda dr sormadan kullanmanı ıstemem canım...kımyasal şeyler netıcede yan etkısıde agır olabılır..bı dr sor bakalım belkı aydınlatır senı bu konuda:uhm:

isoldecım bı zararı yokkı bebek aspırının sace kanı sulandırıyo hıc bır zararı yok yane benım bıldıgım kadarıyla

nohutum benım kocıste saat 2 de gıtcek vardıyalı calıyo benımkıde pazardan pazara evde yane en azından gecelerı yalnız kalmıyon kız ben gunduzun yarısı yalnızım gecelerıde yalnızım

aaa ne güzel ama hiç duymadım canım ben böyle bişey bilmiyorumkismile
saol canım....

ya doktora sorsam kesin alma falan dicek...

isoldecım bı zararı yokkı bebek aspırının sace kanı sulandırıyo hıc bır zararı yok yane benım bıldıgım kadarıyla

bende bi yan etkisi yok die biliorum ama ....
üfffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…