Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa evet cnm maydonozu bende duymuştum hatta hamıleleıgın riskli dönemınde dr yememı bıle yasaklamıştı bana açılmaya yardımcı oluyomuş...
napim bebem paaar gesdik gesdik şimdide pzt sendromu
evi toparladım sadece temzilik yapmadım
ufff bana pazar deme ne dünü hatırlamak istiyorum nede bi daha azar olsun istiyorumklava:
bu arada pazartesı sendromlarından bende hiç hazzetmıyorum..yanlızlıgım depreşıyo sankii:gitme:

Canım maydonuzu toksıt atması ıÇın ıÇıyom ÇÜnkÜ karnım Çok ŞıŞ su topladı soĞan sÖktÜrÜcÜ Çayda hormon dengeleyıcı bı adet olayım ondan sonra bı tek hormon dengeleyıcı bıde adete yakın soĞan suyu ıÇıcem okadar

Yok kızlar ama patronun bır ara hep baŞımda gıremıyom demıŞtı ararım bugÜn bı ara haber verırım
sultan yok ama

kızlar dün eşim için dr gittik acıle özel bi durum du şükür sorun çıkmadı...
gitmişken bende belımı göstereyım dedim...bide çok kasılmalar oluyo ya hanı onu falan sölim dedm..dr ultrasona da baktı..benım dr un hesaplamasına göre bebek 22+4 ama dünkü dr baktı 24+5 dedi ve dogum tarıhı olarak 19.09.10 olabılır dedi
oysa benım dr 10.10.10 demişti bu kadar fark olurmu ya kafam karıştı

nohudum geçmiş ossun
başka doktorlara görünmekte fayda var canım
sanırım kendı dr uma inanmak güvenmek daha iyi en azından şimdilik cnm
slmm kızlarrrrrrrrhihoyyyt
selam cnm bebiş nasıl bakalım
Sultan yarın canım bugÜn sn bekleme gÜnÜ
ayy heycan tavan yapmıştır işe gelememiştir:))
Ceylanım geÇmİŞ olsun canım benİm kocada hasta

gÜnaydın selcanncımmm

ayy onlar hasta olmasındaa.....hiç çekılmıyolar valla....benım nazım bana yetıyo bıde onunla ugraşmak pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…