Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi edacım nolsun gündüz yanlız akşam yanlızz takılıyoz öyle allah sonumu hayır etsın:))

nese ben kaçar bugun y,ne çok kaldım pc başında uyusam iyi olucak öpüyorum hepınızı

canım...gecelerımı gelıyordun topıke...
ben senı hiçç goremedım...

ewet cnm geliyodum ama kimse olmuyodu seninkidemi gececiydi bi topik vardı sabaha kadar en az 6 kişi felan oluyodu oraya takılıyodum bendesempatiksalakcinni[/QUOTE]

yok canım ben gecelerı gırmedım..ama sabahta hıç rastlamadım senın mesajlarına..hanı geçmısı okuyoruz ya o yuzden dedım hiç rastlamadım dıye canım..akannehir

ben çok sinirliyim şu dünya kupası maçları bitmezse papaz olcam kii daha yenı başladı 1 ay sonra y KADAR BİZ PAPAZ OLCEZ KOCAYLA ANLAŞILAN(

bızım trt ye nolduysa sınyal yok..kazayla bozdum ben..sempatiksalakcinni

bız bugun denıze gıdıyoruz kızlar...eşimin arkadası ve onun 2 çocugu hanımı..
çocuklarından bırı 4 dıgerı 2 yasında..tam emıre gore...
ehh denızde oldumu degmeyon çocukların keyfıne..bende bırseyler hazırledım orda yemek ıçın..
aperatıf seyler..çok ugrasamadım..zatten dün akşam bellı oldu gıdecegımız..

bugun boyle kıslar...
ınşallah herkesın pazar gunu çok eglencelı geçer..
allah a emanet olunnn..:Saruboceq:

kızlarrr slmm
artık pek giremiyorum şuaralar çok yoğunum ama girmesemde bilin yasinimi okuyorum
şansıma her girdiğimde kimse yok..bana çokk dua edin :))a.s.

gunaydın ...
bugun gune erken basladım ...yku tutmadı...
dun pıknıge gıdemedım...
çunku herseyı hazırladım..denız havluları...yıyecek..vs..
çıkmadan wc ye gıttım...az bır leke gordum..
hastane çok yakın..hemen gıttım acıle...
kadın dogum doktoru nobetteymıs tesaduff.
ama hıçbır muayene yapmadı..sadece sorular sordu..
benı ebelere yonlendırdı..onlarda aynı sekılde sorular sordu...
bana evden dışarı çıkmamamı..yatmamı dınlenmemı..ve yarın tekrar doktora gelmemı soyledıler..
ılaç dedım..yok ılaç yazmıycaz dedıler..
tamam dedım..eve dondum..pıknık ıptal edıldı...emır e bırsey soylemedık...onun ıstedıgı çızgıfılm kanalını açtık oyalansın dıye..çunku " ne zaamn denıze gıtcez "dedı durdu..
sonra saat 14:00gıbı emır ve babası denıze gıttıler..ben evde yattım...
geldıler...ve akşam oldu..ve simdı doktora gıtmeyı beklıyorum..
daha sonra o leke çok az 1-2 kez daha gorundu..ama sonra bırdaha olmadı..
garıp bır sey...neden olmus olabılır dıye duşunmeden edemıyorum..neden acaba..bilmiyorumkismile
işte boyle arkadaslar..
doktordan sonra anneme geçmeyı duşunuyorum..oyle olcak galıba..orda yatar dınlenırım..onlarda emırle ılgılenır dıye dusunuyorum..yemek yapma derdımde olmaz ..
ama once doktor muayenesı var..:gitme:

Günaydın kızlarrr

dilekk aman canım dikkat et gelişmelerdende haberdar et

çiçeeem canım hayırlısı takdir buymuş allahım sana gene nasip edicek sen yaptırman gerekenleri yaptır allahım seni üzmeyecek

nohuttttttttt gııı maç başladı demü bizim patronda işyerine tv aldı seyretmek içinn

Sultanımm nırdesınnn yaptınmı test canım
dılayy sen nasılsın canım cınsıyet nezman bellı olucak
Şekercımm senınde baŞınmı arıyo canım tansıyonuna falan baktır dıkkat et canım

dilrkcim çok geçmiş olsun tatlım dıkkat et kendıne dr dönüşü haber vermeyı ıhmal etme...

gunaydın cnmm..oh ohh ne guzel maç oldugunda rahatsın demektır...ama bizim kocayla çok işimiz var ciddi anlamda sinirlerime hakım olamıyorum artık(

GÜnaydın canım yok kız daha sÖkÜlmedım soĞan suyu akıntı yapmaya baŞladı dÜn Çok kasık aĞrısı Çektım anı oturup kalkarken Çok aĞrım oldu ama bakalım ne olucak bı sol kasıĞıma gırıyo aĞrı bı saĞ anlamadım yumurtluyommu aynı xzamanda anlamadım gııı neyse zatııı uĞraŞmıyom artıkın bıde maydanoz suyuna baŞlıycam bugÜn oda adet sÖktÜrÜyomuŞ hemde toksın atıyomuŞ yapÇem ortaya bı karıŞık bıde bıtkı Çayı ıÇıyom hehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…