Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok bebem şansa bırakmıcaz
buda çok büyük bi şansdı aslında aynı zmandada çok büyük şanssızlık
bi hocayla irtibata geçmeye çalışıorum ankarada eylem ve yasemnin arıcılığyla
onunla konuşcam ne zman derse ona göre yaptırcam bebem

çiçeeemmm canım sonuçlar çıkmışş.. üzülme nolurr dediğin gibi en iyisini bulmaya çalışırsın sen allah sabır versin sana bu süreçte..

[

emoşum nerlerdesın sen ..özlettın kendını canım benım..[/QUOTE] bende ösledim cnm geceleri takılıyodum eşim gececi gecede sizleri bulmak ne mümkünnsempatiksalakcinni bende özledim cnm siziiiŞeniz sen nasılsın

ben çıkmışiım sen gelmışsın

ivet yaaa öle olmuşşşboshayallersmile

[

emoşum nerlerdesın sen ..özlettın kendını canım benım..
bende ösledim cnm geceleri takılıyodum eşim gececi gecede sizleri bulmak ne mümkünnsempatiksalakcinni bende özledim cnm siziiiŞeniz sen nasılsın

ivet yaaa öle olmuşşşboshayallersmile[/QUOTE]

canım...gecelerımı gelıyordun topıke...
ben senı hiçç goremedım...

adilemir

çok modamı oldu kuşum..
ben bır asnılde duydumdu ..sempatiksalakcinni

evet ben bu aralar çok duyuyorum ama anlamadığım anlaşılmıyor mu üstüne görmek dilekcimm??

Son düzenleme:

bundan sonra hayırlısı olsun canımmmm...

bende ösledim cnm geceleri takılıyodum eşim gececi gecede sizleri bulmak ne mümkünnsempatiksalakcinni bende özledim cnm siziiiŞeniz sen nasılsın

ivet yaaa öle olmuşşşboshayallersmile

canım...gecelerımı gelıyordun topıke...
ben senı hiçç goremedım...[/QUOTE]

ewet cnm geliyodum ama kimse olmuyodu seninkidemi gececiydi bi topik vardı sabaha kadar en az 6 kişi felan oluyodu oraya takılıyodum bendesempatiksalakcinni

gülşen eda tosti saolun kızlar

eda topiğin gece bekçisi
nasılda biliooo
hafta sonu ve geceleri sakindir bizim topik

evet çiçeğim ben gece bekçisi napalım kocamın görevi sağolsunn geceleri bekliyorum öğleye kadar da zor kalkıyorumm...nasılsın görüşmeyelii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…