Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kizlar..

ne zaman uğrasam topic bomboş...

yaz geldi die mi bööle oldu bilmem..

özledim walla sizlerle sohbet etmeyi..

slm kızlar yeni geldim eve
sultan msj atmayınca bi bakim dedim

arkadaşım hiç üzülmeden yola devam ediorus pes etmekte üzülmekte yok
her zman yanındayız
hepimizin kucakalrı bigün bebişlerle dolup taşacak inşallaaaah
allahım hepimize çifter çifter versin
üzülme sakın öpüorum bol bol

sultan..üzme kendini arkadaşim yaa..Allah büyüktür..Herşeyin hayirlisini o bilir bizler için..
sabret azicik daha..umudunu yitirme hiç bi zaman..

sultişim üzülmek yok kuzum inşallah bizimde bebeklerimiz gelecek ümitsizlik yok canım allah eşlerimize bize sağlık versin daha büyük elem keder vermesin herşeyin birzamanı var demekki bizim zamanımız henüz gelmemiş acıda olsa katlanıcaz canım..çoooook öpüyorum senii

yaaaaaaaaaaaaaaa
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hadi yaaamafoldumben
ahh canımmm allahım sabır ver sen sultanaa

sultan..üzme kendini arkadaşim yaa..Allah büyüktür..Herşeyin hayirlisini o bilir bizler için..
sabret azicik daha..umudunu yitirme hiç bi zaman..

çok sağolun kızlar. elektrik yoktu giremedim sayfaya. çok güzel şeyler yazmışsınız canlarım iyiki varsınız. ayşegülüm aradın çok sağol ama inan hala konuşamıyorum konuşunca ağlamaya başlıyorum canımsın kusura bakma. böylesi daha hayırlı galiba kızlar. ben artık bebekten vazgeçtim çünkü ayrılma kararıda verdim. gördümki bu bebeği isteyen tek kişi benim. kısmet. bundan sonrada zaten evlenmemde. ama sizden kopmam sizi takip ederim yeğenlerimide görürüm.

sultan canım çok üzüldün yıprandın çokk ayrılma kararı almışsın kafanı bi topla güzel güzel düşün yinede,kendin için en güzel kararı yine kendin verirsin canım ne olursa olsun herzaman yanındayız

canım benim çok sağol canımsın. kısmet canım demek bunların olması gerekiyormuş olmuş. daha diyecek ve yapacak bişey yok. ama artık herşey çok daha kötü en iyisi bu gibi geliyor. çok düşündüm canım çok

Sultanımmmm canım benımmmm azcık kafanı daĞıt zaten Çok yoruldunnn allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasıp etsınn

Sultanımmmm canım benİmmmm azcık kafanı daĞıt zaten Çok yoruldunnn allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasİp etsİnn

canım benim çok sağol. amin canım amin hakkımızda hayırlısı başkada diyecek bişey yok canım.. keşke izne çıkabilsem çok iyi gelirdi. ama çok zor. bugün annemlerle konuşacam ama çok zoruma gidiyor hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…