Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

off ya sultanın yazdıkları içimi acıttı yaa..allahım hepimize bu yolda sabır sağlık versin çok yıpratıcı bu süreç..erkeklerin kimyası farklı onlar ancak baba demeye başlayınca çocuk anlıyorlar ama biz öylemi?daha çok genciz daha neleeeer neleeer yaşıycaz kim bilir rabbim beterinden korusun hepimizi

birsen nasılsın canım kız çorlu yanıyooooooo yorma kendini sakın serin bi yerde yat uzan dinlen boşver ustayı yemeği..

iyiyimm eylemmciğimm ayy sıcağı sormaaa kız nasıl boşvereyımm çatı işi bitmesse ben daha çok yanıcamm ev sahuna gibiiii zahmet çekmeden rahat yokk bahtımızzz yokmuşş şekerimmm sen nasılsınn nöbette değilsinn galibaa

çıtırlaaaaaaaaaaaaaaar

tosti gözünaydın senin uzun bi süre göremicez desene
tatilede girionuz
yeni sezonda görüşmek üzere kız

birsen bidenem kolay gelsin datlum

bendede temizlik vardı bugün
cuma günü anneannem teyzem annem gelcek
hafta sonu kalcaklar
temizliği aradan çıkarım didim

selam kızlarrr asnil geçmiş olsun canım yaa

ben bu ara heç giremiyom herkes iyidir umarım işler çok haftayada tatile çıkıyom diye sıkıyom işleri azaltmaya çalışıyom

eyelem kuşum lüftü hocaylan mailleştik
temmuz adetimden sora gidicem allahtan bi mani çıkmazsa histereskopiye

çok sevindim çiçeğiiim bende 21 inde gidiyom bakalım benim adette bitti bende temmuza kalabilirim canımm..inşallah birşey çıkmazmı desemmm yoksa çıksada sebeplerimizi onamı yorsak bilemeyom..sonu güzel olsun kuzum adım adım gidicez bu kez koşmak yok kavuşucaz bizde bebişlerimize :dolumunekankayizsmile

birsen bidenem kolay gelsin datlum

bendede temizlik vardı bugün
cuma günü anneannem teyzem annem gelcek
hafta sonu kalcaklar
temizliği aradan çıkarım didim

çiçeeğemm çok sağoll kuşummm ohhh ne kaadan mıkemmellll dimek ananeler annenler gelicekkk insanın kendi ailesi geldimi daha bi gösel oluyo akannehir

eylemm kolay gelsin şekerimnmmmm ay bu sıcakta amma bayılan vardır haaa çorludaa kız geçen haftaalarda 112 geldi bizim buraya gecenin bi yarısııı ama bayan sen değildin

çok geçmiş olsun çok üzüldümm gerçekten umarım kötü birsey yokturr.. allah yardımcısı olsunnn...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…