Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ney zoruna gıdıyo allahım sana huzur versın sakın kendını yıpratma sen Çok gÜÇlÜ bı kadınsın herŞeyın Üstesınden gelırsın canım

sabah herşey çok kötüydü hemde çok. hastaneye gittim kan verdim 2 saat sonra dediler sonuç işyerine geldim dün taşındık içerde elektrik borcu varmış elektriği kestiler. sekreteri gönderdim yatırsın diye ama beklemediler 2de gelir açarız dediler. sonra geri gittim hastaneye. makina bozukmuş 1 saat sonra dediler. bekledim öyle. sonra sonuç çıktı herkes kocasıyla gelmişti ben tek. önce birinin sonucunu söylediler onunda negatifti kocasına sarıldı. sonra bana söyledi. kaldım öylece sağlık olsun diyebildim gözlerim doldu ama ağlamadım. ordan dolmuş durağına nasıl gittim hatırlamıyorum sadece serapa mesaj gönderdim ama onuda hatırlamıyorum nasıl gönderdim. durakda bayağı kalmışım öyle. kendime geldiğimde oturduğum yerin altında kçük bi köpek yavrusu vardı onu okşadım. sonra dolmuşlar geçiyormuş farketmemişim kendime geldim dolmuşa dindim işyerine geldim. kaç kişi aradı ama tek kelime çıkmadı ağzımdan. zaten gelince tutamadım kendimi. sonra öyle deli gibiydim işte. kim arasa gözlerim doldu konuşamadım. hala öyleyim aklıma gelince gözlerim doluyor. ama bunlar çok zor kızlar inanın çok zor. eşime mesaj gönderdim olmadı diye ama aramadı cevap bile yazmadı. bana senin bu kalp darlığıyla çocuğun olmaz yazdı sonra bi sürü şey daha ve daha çok yıkıldım. akşam nişana gittik yeğenleri başkalarının çocuklarına bakıyordu götürdüm balon aldım annelerinin umrunda bile değildi. ama çocukları çok seviyorum elimde değil. öyle işte kızlar. çok kötü bi gündü. bu arada elektrikte 5ten sonra geldi ve bu kadarda olmaz dedim artık. ama gün bitmedi bakalım daha neler olacak

Ney zoruna gİdİyo allahım sana huzur versİn sakın kendİnİ yıpratma sen Çok gÜÇlÜ bİ kadınsın herŞeyİn Üstesİnden gelİrsİn canım

ben güçlü bi kadın değilim canım. gelirken kendimi bi arabanın altına atmak isterken buldum. kendime inanamadım. ben ne hale geldim diye

sultann canım benim elimizden bişey gelmiyo rabbim yardımcın olsunn
nekadar üzülme desekte boş seninde elinde olan bişey değil ahh kuzuuumm keşke izin alıp şöyle bi tatile çıkabilsseydin

sultancım canım benim sakın ama sakın ani kararlar verme allah hepimiz için hayırlısını versin seni seviyoruz çok üzülmeni istemem allah hakında hayırlısını nasip etsin arkadaşım

sultişimmmmmmmmm kuzumm ne desemmm boşş şimdi sanaa senin içinde yine fırtınalar kopacakk ama nasip değilmiş diyceksinnn kkeşke diğer olaylarıda yaşamasaydınn en desteğe ihtiyacın olduğunda farklı bi tepkiyle karşılaşmışsınnn rabbım sana dirayet sabır versinn her zaman yanındayızz cnm benim

kızlar güünaydın kalamıcam malesef yazıp kaçacam

asnille konuştum da
yaaa bizim çektiklerimiz yettmio bide kızın başına ne gelmiş
belediye kanalizasyon çukuru kazmış
evleride zemin kat olunca
eve fare girmiş
gece kolunda bi ağırlık hissetmiiş
çığlık atınca farede ısırmış

tetanoz olmuş antibiyotik kullanıomuş

sizlerden dua istio
kızlar dularınız esirgemeyin
öpüorum hepinizi

üfff sultan yaaa sana nedim bilmiorum canım ablacım..
valla şunları yazarken hıçkıra hıçkıra aglıorum manyak gibi..
kaldıki sen ne kötü bi durumdasındır..
ama olma öle nolursun..
bak mahvetme bizide..bende kötü bi hafta geçirdim..
ama rabbime sıgınıorum..
rabbim senide benide ve tüm isteyenleride sınıyo şu an..
büyük bi sınav bizim için büyük ve zor...
yaw ne denir bilmiomki..
bende ağlıom ..
sende ağla rahatlıo insan...
üfff mahvettin beni...

ayşegülüm nedion sen yaaaa...
canım asnilim çok üzüldüm inşallah kötü bişi çıkmaz...
dualrımız onunla....

kötü yaşanan şeyler insanlara dahada kötü şeyleri düşündürüo....
sultanım nolur kötü şeyler düşünme...
onları ben sana yakıştıramıorum..
evet çok zor biliorum ama napıcaz bitanem..
hem iğne ve aşılama bu tedavi yöntemindeki ilk aşama..
dur bakalım..
acele etme bitaneeemmmm....
hem tüp bebek var oda olur..
ya bide ben senin eşine çok kızıorum yaaaaa...
yani nedemk kalp darlığı falan..
bu erkekler hiç anlamıo bizi..
anlayamzlar rabbim annelik içgüdüsü vermemiş onlara...
ama biz anlıoruz seni.
ve hep yanındayız...

mrb kızlar nasılsınız
sultan üzülme canım vardır bir hayır olacak inş.
bizimde tayinimiz cıktı kızlar adıyamana ev topluyorum yavaş yavaş 10 güne gideriz allahın izniyle yeni bir sehir yeni bir ev bana iyi gelecek bunu beklıyordum ne zamandır

ay asnile rabbim yardım etsin inş bişicik olmazzz ıyyyyyyy fareee iyiki o korkuyla atmamışş bebeği benim ennn nefret ettiğimmm iğrendiğimmm şey faredirr ismi geçtimii bi hoş oluyomm düşünemıyom bile öle bişiyiii

aaa çıktımı canım..
ne güzel seninde eşininde gözü aydın olsun..
evet dediğin gibi yeni br şehir sana inşallah yeni yepyeni güzellikler getirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…