Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inşallah canım
benim oraya gelmemde ertelenip duruo kuşum göremedim seni bi türlü
annemler haftaya gidiolar orda olmicekler
artık geldikleri zman gelcem
heralde sen doğurcan böle giderse

çiçekim ben geçen sene 7 aylık doğum yaptım bebek doğduktan sonra vefat etti ama o zaman bebeğin sağlığı iyi değildi şimdi bebekle alakalı bir sorun yok allaha şükür. bide dr geçen seneki durumla bu senekinin hiç alakası yok farklı şeyler dedi. kendime çok dikkat edecekmişim erken doğum olmaması için.

canım çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah biliyosun psikolojide çok önemli hiç korkma

o bebekte durum çok farklıydı biz öyle birşeyden korkuyorduk aslında ama şimdi farklı bir durum ortaya çıktı rabbim hayırlısıyla sğlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mutlu olduğum nokta bebeğin sağlığını etkilememiş onun durumu iyi geçen sene cmv diye bir virüsten dolayı hem benim karnımda hemde bebeğin karnında su birikmiş bebeğin karnındaki su akciğerlerine kadar gidip zarar vermiş o yüzden erken doğum oldu ve kaybettik bebeğimi. ama bu sefer bebeğe bir zararı olmamış çok şükür

çok teşekkür ederim güldeşeker akşam biraz moralim bozuktu ama bugün kendimi iyi hissediyorum moralimi yüksek tutuyorum sen nasılsın nasıl gidiyor kontrollerini ihmal etme aman içinde en ufak bi şüphe bişey olduğunda hiç çekinmeden hemen doktora git kontrolünü ol içini rahat tut her zaman

iyi gidiyo canım ikili test için gittim bugün kan verdim işte ense kalınlığına falan bakıldı
1 hafta sonra alacam sonuçları ozaman tekrar gidecem

patikkk h.g canımmm iyiz sen nasılsınn bittimi çatı işlerii

şekerim bitti sayılır az bişi kaldıııı bende iyiyimmmm ctesi oğlumu görmeye gidicezzz o günü beklıyoz sen nasılsınn bitanemm bebiş iyi dimiiii ay kızlarr ben alışverişe gidiyorum eşim geldiii görüüşürz sona öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…