Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy canım benimm....
sende bumu var..
kızz varsa hiç üzülmeeeee..
benim bi arkadaşımdada vardı bu olay..
bak 1 hafta önce doğum yaptı annede bebekte çok sağlıklı maşallahhhhh.....

canım yaaa sen tazminattan falan bahsedionda benim sigortamı yapmıoki bu adam..
düşün böle bi şerefsiz patronum var...

yapma ya sigortanı da mı yapmıyor sen ne zamandır çalışıyorsun orda peki

2 senedir çalışıorum..
aslında kendi isteğimle çalışıorum..
eşime kalsa hayatta müsade etmio zaten zar zor kavga gürültü ikna ettim...
aslında benim için hem bebek fikrinden hemde kayınvalideyle oturdugum o dönemde terapi gibi oluodu..
ondan bu ssk işine bişi diemiodum..
halada demiorum..
ha yapıcaz dediler ama tık yok..

günaydın kızlarrr özge benim abimin geliniiinde senin dediğine benzer bi sorun vardı rahiminde duvar varmış ilk bebeği 3 aylıkken öldü sonra tedavı falan gördü ameliyat oldu o perdeyı aldılarr yine tedavıyle hamile kaldı bebişşş 8 aylık oldu galibaaa 2200 gr dıı ama çok ii şimdi maşallh büyüdüüü hemide normal doğurduu gelinn

özgecim çalışıyorumda ben aniden çıkıyorum bazen kusura bakma bendede perde yani septum (zar şeklinde)var..canım bunlar çok çeşitli olabiliyor kimi rahimi boydan boya bölüyor kimi yarım santim bişey korkma sen bu haftalara ulaştığına göre küçük olmalı benimkide küçük zaten..etkilerine gelince 1. si dediğin gibi bebeğin alanını daraltıyor fakat hayati risk vermiyor sadece baş aşağı dönmesine ve doğum kanalına girmesine engel oluyor bunda çözüm sezeryan oluyor..2. side bebek rahat hareket edemeyince strese girip rahim kasılmaya başlıyor yani doğum başlıyor fakat buda yine bebek kilo aldıktan yani 7. aydan sonra oluyor yanii korkma canımın içi dualarım senle..uzun yazdım ama kusura bakma

hadi hayırlısıyla rahatlıycan canım :içelim:

ivettttttttttttt soğan kürü bugün bitiyo canım progestan hap verdi doktor oda pazartesi bitiyo sonrasını bilmiyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…