Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlarr ben geldımmmm..
hepınızı çok çokkk özledımmm...
haber veremedım net kapalıydı başka işler falan filan...
serabım aramıştı saolsun ama biz o an kız bakmaya gitmiştik kuzene musait diildim
yarın da çaya gidecegiz kuzene sonra burdayım allah izin veririse..
öpüyorum hepınızı çokk çokkk

GÜnaydın kızlarrrrrrrrrr bır hafta olmayacaĞım benı Üzleyın tamammı son gÜn bugÜn tatılde kocacıkımın tılıfonundan gırebılırsem gelıcem mÜjdelı haberlerle dÖnerım ınŞ.ınŞ.

canımmmm güle güle gidin gelin inşallaahhhh..
güzel güzel dinlen..
ve inşalalh geldiğindede bze güzel haberler verirsin..
inşalalh bizdende güzel haberler duyarsınn

serabım iyi tatiller canım bizim içinde eğlen dinlen rahatla..güzel haberlerle dön inşallahhhhhhhh

fatoşum naptın kuzu patronla konuştunmu

günaydın kızlar
serap iyi tatiller sana da canım

günaydın özgecim,geçmiş olsun kuzum sanada sakın kendini üzme ben hamiş değilim ama bendede var dr la konuştuk genetik bi sorun yoksa bebekte sorun yok dedi..zaten bu şekilde insanlar 9 .ayını bile tamamlıyor çoğu dedi..yat dinlen ağır iş yapma tamamlıycan allahın izniyle

herşeyi zaman göstericek artık bununla ilgili diğer topiklere baktım düşük yapanlar da var 30-36. haftalarda doğum yapıp bebeği sağlıklı olanlarda var normal zamanda doğum yapan bile var rabbime sığınıyorum o diledimi duvar perde tanımaz sağlıkla dünyaya gelir inşallah

fatoş patronla durum ne gelişme varmı

evet canım sabah konuştum...
yok çok izin alıomuşumda yok erken çıkıomuşumda..
bi dolu laf söledi gerizekalı herif...
kıs ben nedimki buna..
bi taşındıgımda bide düğünümüz vardı onda izin aldım..
çok izin aldım olduk..
üff patron milleti işte..

olsun fatoşum kızıpta sakın sen kendiliğinden bırakma işi gönderecekse kendi versin çıkışını tazminatını falan al yani
bu arada perde rahimi ikiye bölüyor çocuk normalde kullanacağı alandan daha küçük bir alanda gelişmeye çalışıyor bu da düşük veya erken doğuma sebep olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…