- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.441
efettt merak edıyorumm mutlaka görmelıyımm...çok eglendın mı kuzuukuzu burdaymışsın
saol bitanem
fotoğraf makinemiz bozuldu tam zmanında
ama yinede bi sürü foto çekildik
kuzenlerden fotoları toplayım göstertirim sempatiksalakcinni
bu arada serap ne zamn dönüo tatilden
oooo..çıçekcım..hadı resımlerını beklerız..atlattınız dugun telasını..guzel oldumu dugun..slm kızlar
bizim düğün telaşı dün gece bitmiş bulunuoooo
özledim hepiniziiii
patıgım bende anlamadım.çabuk gıdıyor zaman..bırde ben 1 aylık sanırken doktora gıdınce 2 aylık oldugunu ogrendımya kuşum..unuttun mu..olumunekankayizsmilekız dilek sen ne çabuk 14 haftalık oldunn anam maşallahın var vallahaaa
elif kuşum..ben hamılelıkten sormadım kı havaları...oralardamı sıcak dıye merak ettım sadece..ben hamıle oldugumu bıle unutuyorum kıne..ama allah son zamanlarındakı hamılelere yardım etsın..bol bol duşşş..bikaç gündür iyice sıcak olmaya başladı canım geceleri çok bunalıyorum uyku tutmuyo
biz daha yeniyiz doğumu yakın olanlara Allah sabır versin bu sıcaklarda
ben artık msndeyim kızlar pek girmeyeceğim kafamı dağıtayım azcukkk
elif kuşum..ben hamılelıkten sormadım kı havaları...oralardamı sıcak dıye merak ettım sadece..ben hamıle oldugumu bıle unutuyorum kıne..ama allah son zamanlarındakı hamılelere yardım etsın..bol bol duşşş..
buralarda çok sıcak elıfım..dısarı çıkılmıyor..emır park ıstıyor...akşam serınınde çıkmak ıçın evde onu oyalıyorum gun boyu...
bazen oglen gunesınde çıkıyoruz işlerımız oluyor..vallahı sokaklar yanıyor hee..akannehir akannehir akannehir
kız tepe gibim oldun hala cam mı siliyon yahu hamarat hatuntünaydın kızlarrr nasılsınızz dilekim biliyom kuşum 1 ay sonra öğrendiğiniii ama yınede zaman geçmişşş elüff nasılsın kuşummm ben cam silicem bgnn misafirim gelicek bu hafta içinde
kız tepe gibim oldun hala cam mı siliyon yahu hamarat hatun
kim gelcek
bunları da atlatta sonra inşallah rahat edersin ama ewet yine yağmur yağabilir camlar boşa gidebilirsana bahsedıyodumyaaa görümceninn kaynanaları gelmeyi istiyo die bi türlü gelemedilerr bu hafta kısmetse çağıracam ilk baş bi toparlanımdee ayyy çok zor artık misafir ağırlamakk hiç kafam tutmuyo benimmm bi güne sığdıramıyom işlerimiii akşam sildim birkaç cam bgnude kaldı iki tane sonra silcem süpürcem toz alcmm kabul etmesem olmıycakk ben gittim insanlaraa napim kıız tepe mepe dinlemıyozz bizz boyna siliyoz işin komiği bgn siliyom iki gün sonra gene yağmur gösteriyoo :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?