Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kuzu burdaymışsın
saol bitanem
fotoğraf makinemiz bozuldu tam zmanında
ama yinede bi sürü foto çekildik
kuzenlerden fotoları toplayım göstertirim sempatiksalakcinni

kuzu burdaymışsın
saol bitanem
fotoğraf makinemiz bozuldu tam zmanında
ama yinede bi sürü foto çekildik
kuzenlerden fotoları toplayım göstertirim sempatiksalakcinni
efettt merak edıyorumm mutlaka görmelıyımm...çok eglendın mı kuzuu
bu arada serap ne zamn dönüo tatilden

efet dönmüş msn de konuştuk konuşuyozz

slm kızlar
bizim düğün telaşı dün gece bitmiş bulunuoooo
özledim hepiniziiii
oooo..çıçekcım..hadı resımlerını beklerız..atlattınız dugun telasını..guzel oldumu dugun..

kız dilek sen ne çabuk 14 haftalık oldunn anam maşallahın var vallahaaa
patıgım bende anlamadım.çabuk gıdıyor zaman..bırde ben 1 aylık sanırken doktora gıdınce 2 aylık oldugunu ogrendımya kuşum..unuttun mu..olumunekankayizsmile

bikaç gündür iyice sıcak olmaya başladı canım geceleri çok bunalıyorum uyku tutmuyo
biz daha yeniyiz doğumu yakın olanlara Allah sabır versin bu sıcaklarda
elif kuşum..ben hamılelıkten sormadım kı havaları...oralardamı sıcak dıye merak ettım sadece..ben hamıle oldugumu bıle unutuyorum kıne..ama allah son zamanlarındakı hamılelere yardım etsın..bol bol duşşş..
buralarda çok sıcak elıfım..dısarı çıkılmıyor..emır park ıstıyor...akşam serınınde çıkmak ıçın evde onu oyalıyorum gun boyu...
bazen oglen gunesınde çıkıyoruz işlerımız oluyor..vallahı sokaklar yanıyor hee..akannehir akannehir akannehir

Slm kızlar nasılsınız bebeıŞler nasıl cokk sıcak hava
bende valız hazırlıyorum bır yandan annemlere gıdecem deĞıŞklık olur bızede cok sıkıldık bırada gÖrÜŞrÜz kızlar kendınıze ıı bakınnnn

Ayynen öyle canım yanıyo heryer geceleri de ateş basıyo zor uyuyorum
Doğru diyosun senin bide park olayın war dün bi dışarı çıktım zor attım kendimi ewe
Bak ben bilmiyodum senin bebişi 2aylık öğrendiğini benim giremediim zamana denk gelmiş heralde
senle hemen hemen aynıyız aramızda 3-4 gün war sanırım güldeşekerle de öyle
Üçümüzün günleri bikaç gün arayla beraber mi doğururus acaba kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlarrr nasılsınızz dilekim biliyom kuşum 1 ay sonra öğrendiğiniii ama yınede zaman geçmişşş elüff nasılsın kuşummm ben cam silicem bgnn misafirim gelicek bu hafta içinde

kız tepe gibim oldun hala cam mı siliyon yahu hamarat hatun
kim gelcek

sana bahsedıyodumyaaa görümceninn kaynanaları gelmeyi istiyo die bi türlü gelemedilerr bu hafta kısmetse çağıracam ilk baş bi toparlanımdee ayyy çok zor artık misafir ağırlamakk hiç kafam tutmuyo benimmm bi güne sığdıramıyom işlerimiii akşam sildim birkaç cam bgnude kaldı iki tane sonra silcem süpürcem toz alcmm kabul etmesem olmıycakk ben gittim insanlaraa napim kıız tepe mepe dinlemıyozz bizz boyna siliyoz işin komiği bgn siliyom iki gün sonra gene yağmur gösteriyoo :teytey:

bunları da atlatta sonra inşallah rahat edersin ama ewet yine yağmur yağabilir camlar boşa gidebilir
bende annemler geldi dedim ya yemekti börekti fln bişeyler yaptım ewi sildim süpürdüm toz aldım bi dünya ütü yaptım canım çıktı yaa
iki gece ağrıdan uyuyamadım sonra eşimin dırdırı da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…