Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay ben rahat edememm ondan sonada ablamlar gelıyo almanydann iki arada gezıcezzz hayırlısıylaaa atlatsak şu günlerii evetyaa bu halde iş yapmak çok zor oluyo benim de akşam ağrı girdi kasığımaa bi çığlık attım ödümüz koptuu eşimin arkdşının eşinin açılması olmuş daha 7 ay lıkmı neymışş belkide 6 bilmim tam edirneye kaldırmışlar serum verıyolarmışş bebek gelmesin die arkdşları uyarıyomuş uzun yol yapmayın die ist a gittikyaa kaydirigubbakcemile3 allhım korusun hepimizi annenler ne zaman gelıyo şimdi perşembemi

daha konuşmadık benden haber bekliyolar ne zaman çağırırsam gelicekelr
bize de yine bi sipariş geldi onu yetiştirmemiz gerekçek
ona göre çağırıcam bide annemden biri bohça takımı istiyo ama özel bi model istiyo kaynanam sağolsun bikaç çeşit hazır olunca gelseler daha iyi
gelmişkene bohça takımlarını da getirirler ben de seçtiririm

hımm ohhh iş gelmişş ne kadan güzel işler çoğalsın bebiş gelıyo para lazımmm annenede iş çıkmış bakk kısmetlisinizzz işlerini bitirde öle çağır rahat rahat sohpet edersiniz annenlerle

tünaydın kızlarrr nasılsınızz dilekim biliyom kuşum 1 ay sonra öğrendiğiniii ama yınede zaman geçmişşş elüff nasılsın kuşummm ben cam silicem bgnn misafirim gelicek bu hafta içinde
oh hamarat hatun..yorulma kız..

kızlar kısmetse eger ayın 17sinde çıkıorum işten...
ısoldem hayırlısı olsun..bıraz dınlen..sonra yenıden ış bulursun..
hiç kimsede benle ilgilenmio zaten...
gelmem bende bidaaaa...
ısolde ..askolsun..bısey sorcam..test yaptınm mıa.s.

2 temmuzmuş canım ben ondan önceki ayı hatırlamışım..
3 temmuzda yaptım çook silik bi görüntü çıktı.
ama biliosun gecen ayda böle bşi yaşamıştım onun için önemsemiorum.
bir iki hafta geçsin öle yapıcam..

allah allah bilmiyorumkismile

günaydın kızlaaaaaaaar. nasılsınız canlarım. ben çooooook suçluyum biliyorum hiç giremiyorum ama o kadar yoğunumki anlatamam. hepinizi çok özledim.

günaydın kızlaaaaaaaar. nasılsınız canlarım. ben çooooook suçluyum biliyorum hiç giremiyorum ama o kadar yoğunumki anlatamam. hepinizi çok özledim.

hiç suçlu değilsin sultiş ne dimek gez toz anam nekadan güzelll bizde seni özledik ramazanda dolar taşar burası eski günlerimize döneriz kuzucuk:içelim:

hiç suçlu değilsin sultiş ne dimek gez toz anam nekadan güzelll bizde seni özledik ramazanda dolar taşar burası eski günlerimize döneriz kuzucuk:içelim:

kız ne gezip tozması iş yüzünden ay çok yoruldum yaaa. sen neler yapıyorsun canım şimdi sorun çıkmadı değilmi canımmm.

günaydınlaaarrr
günaydın canım nasılsın kız ne zamantest yapcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…