- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.481
canım ben ilk aşılama yaptırdım belirtiden geçilmiyordu adetim bir gün bilem gecikmedi. belirtiyi beynimizden ürettiğimiz bile oluyor. bak şimdi ben diyimki hamileyim herhalde midem bulanıyor gerçekten bulanır. çünküm psikolojik. kaç gün geçti bak o zaman bu kadar geçmişmiydiaman ne yapcam anam kıı ne belirti var ne bişi...
canım ben ilk aşılama yaptırdım belirtiden geçilmiyordu adetim bir gün bilem gecikmedi. belirtiyi beynimizden ürettiğimiz bile oluyor. bak şimdi ben diyimki hamileyim herhalde midem bulanıyor gerçekten bulanır. çünküm psikolojik. kaç gün geçti bak o zaman bu kadar geçmişmiydi
sultan varya son iki haftadır ölçüm yapıorum hep 36,2 yada 36,3 çıkıo hep ama.
bgn ilk defa 36,4 çıktı..
canım önemli olan adet olduğunda ısın kaçtı önceki aylarda ölçmüştün ya. nasıldı inan aklımda kalmadı yaaa. benim hep yüksek gider adet olacağım gün birden dibe vurur.
sultancım ben yarın histeroskopi olucam septum alınacak inşallah
sultancım ben yarın histeroskopi olucam septum alınacak inşallah
ya yapsana fatoş vallahi küserim heee
canım ben gecen ay 36,2yle adet oldum..
ama bu ay hiç ölçmedim işte son 2 haftadır ölçüorum.
ateş ölçme topiğindeki kızlara sordum oonlarda düşük ateşle hamile kalınabilinir dedi..
canımm hadi hayırlısı olsun bitanem.
inşalalh sorunsuz gecer.
inşallah güzel başlangıçların temeli olur bu yaşadıkların...
canım orda çok düşük ateşle hamile kalanda var yükse ateşle adet olanda. benimde yüksek ateşle adet olmuştum 3 ay önceydi herhalde. ve bak bugün 5. gün olmuyormu gecikmen. bak inşallah adet olmazsan cumartesi test yap bende 7. gün oluyor çünkü.
amin canım aminnnn. eylemim inşallah hiç beklemeden gelir bebişin
bgn gecikmemin 6 günü..
ya ben düzensiz oldugum için güvenmiorum bitanem.
sdc son 2 aydır düzenli oluodum.
belkim bu ay yine şaştı bünye..
canım 6 gün az süre değil. testte silik çizgimi çıktı bide sonramı çıktı hemenmi çıktı. hemen çıktıysa vardır çünkü
Günaydın kızlaar gerçi öğlen oldu ama anca kahvaltı fln yaptım
Sultan hoşgeldin canım özlettin kendini nasılsın?
iiyiz canım ewde yatışa devam işte. Zaman geçsin de muayneye gidelim diye iple çekiyorumhoşbulduk canım benim bende sizi özledim. sağol canım çok şükür işte. afiyet olsun kuşum sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?