Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aman ne yapcam anam kıı ne belirti var ne bişi...
canım ben ilk aşılama yaptırdım belirtiden geçilmiyordu adetim bir gün bilem gecikmedi. belirtiyi beynimizden ürettiğimiz bile oluyor. bak şimdi ben diyimki hamileyim herhalde midem bulanıyor gerçekten bulanır. çünküm psikolojik. kaç gün geçti bak o zaman bu kadar geçmişmiydi

valla ozaman kaç gün geçti hatırlmaıorum kuzum yaaa..
ama yok sultanım hissediorum olmadıgını...

sultan varya son iki haftadır ölçüm yapıorum hep 36,2 yada 36,3 çıkıo hep ama.
bgn ilk defa 36,4 çıktı..

sultan varya son iki haftadır ölçüm yapıorum hep 36,2 yada 36,3 çıkıo hep ama.
bgn ilk defa 36,4 çıktı..

canım önemli olan adet olduğunda ısın kaçtı önceki aylarda ölçmüştün ya. nasıldı inan aklımda kalmadı yaaa. benim hep yüksek gider adet olacağım gün birden dibe vurur.

canım önemli olan adet olduğunda ısın kaçtı önceki aylarda ölçmüştün ya. nasıldı inan aklımda kalmadı yaaa. benim hep yüksek gider adet olacağım gün birden dibe vurur.

canım ben gecen ay 36,2yle adet oldum..
ama bu ay hiç ölçmedim işte son 2 haftadır ölçüorum.
ateş ölçme topiğindeki kızlara sordum oonlarda düşük ateşle hamile kalınabilinir dedi..

canım ben gecen ay 36,2yle adet oldum..
ama bu ay hiç ölçmedim işte son 2 haftadır ölçüorum.
ateş ölçme topiğindeki kızlara sordum oonlarda düşük ateşle hamile kalınabilinir dedi..

canım orda çok düşük ateşle hamile kalanda var yükse ateşle adet olanda. benimde yüksek ateşle adet olmuştum 3 ay önceydi herhalde. ve bak bugün 5. gün olmuyormu gecikmen. bak inşallah adet olmazsan cumartesi test yap bende 7. gün oluyor çünkü.

canımm hadi hayırlısı olsun bitanem.
inşalalh sorunsuz gecer.
inşallah güzel başlangıçların temeli olur bu yaşadıkların...

amin canım aminnnn. eylemim inşallah hiç beklemeden gelir bebişin

bgn gecikmemin 6 günü..
ya ben düzensiz oldugum için güvenmiorum bitanem.
sdc son 2 aydır düzenli oluodum.
belkim bu ay yine şaştı bünye..

bgn gecikmemin 6 günü..
ya ben düzensiz oldugum için güvenmiorum bitanem.
sdc son 2 aydır düzenli oluodum.
belkim bu ay yine şaştı bünye..

canım 6 gün az süre değil. testte silik çizgimi çıktı bide sonramı çıktı hemenmi çıktı. hemen çıktıysa vardır çünkü

canım 6 gün az süre değil. testte silik çizgimi çıktı bide sonramı çıktı hemenmi çıktı. hemen çıktıysa vardır çünkü

yok hemen çıkmadı canım.
yarım saat sonra yine belli belirsiz böle ışıga tuttugunda belli olan bi çizgi.
ama aynı şeyleri gecen ayda yaşamıştım..
oof offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…