Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

mirage sen yeni evine taşıncan dimi
kıs ben yeni eve taşşınalı 5 ay oldu hala msafir bitmedi.tükendim kıs.ama sen çalışıon
1,5 yıldır herkes bana gelioo

evlendik hayırlı olsuna geldiler
kürtaj olunca geçmiş olsuna geldiler
şimdide ev hayırlamaya geliolar

sağolsunlar da oy oyyyyyyyyyyyyyy

oy oy oy kız benim arkidişlerden misafirlere yer kalmaz bi mevlid okuturum okaaaaaaaa yakınlar zati gelir en yaın ayrı ayrı gelicekler 100 kişi falan olur mevlitte gelierler bide aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçarım ben dur kız hamile kalırsam doğumlamı çıksam hepsi bir arada

kızçelerim ben çıkıorum...
bgnlük bende bukadar.
aama annemlerde girerim belki..
hepiniz öpüorumm..
güzel haftasonu geçirmenizi diliorum...

ya kıslar gelmeye başladı ne güsel ama bneim çıkmam lasım

ösledim sizi haftaya inşallaah bol bol sohbet edelim
yarında kocişlerle herkeşşş

Allah kolaylik versin tatlim valla
burdada oyle insanlar misafirlige gelmek icin yer aliyolar, tebrik etmeye gecmis olsuna
hic tanimadigim insanlar geldi banada dugun tebrigine, kayinvalidemlerin diydisinin diydisi..
Allahtan calismiyorum yoksa kabul edemezdim bu kadar heralde

bööööö anacım allahtan gelen çok olmuyo evde küçük bende çağırmıyom ya zati kaydirigubbakcemile3 yeni evde ne etçem bilmiyom hamiş olursam onu bahane ederimkaydirigubbakcemile3

bööööö anacım allahtan gelen çok olmuyo evde küçük bende çağırmıyom ya zati kaydirigubbakcemile3 yeni evde ne etçem bilmiyom hamiş olursam onu bahane ederimkaydirigubbakcemile3

cagir cagirma geliyolar valla guzelim
arkadas yakin cevren akrabalardan olunca guzelde, hic tanimayinca tuhaf oluyo oyle bakiniyon:)
neyse benim artik bitti arkadaslarim geliyo sadece
ama bebis olursa kirklanana kadar hergun gelcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…