- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.301
gunayın canım ıyı hafta sonlarııııkaydirigubbakcemile5selam kızlar nasılsınız bakim
nohutum benım kocıste saat 2 de gıtcek vardıyalı calıyo benımkıde pazardan pazara evde yane en azından gecelerı yalnız kalmıyon kız ben gunduzun yarısı yalnızım gecelerıde yalnızım
valla sekerım sen bılırsın ıstersen eczanaye sor bı yan etkısı varmı dıye ıcın rahatlasın
ben eczane teknısyenıydım bana sorabılırsınız:roflol:
gunayın canım ıyı hafta sonlarııııkaydirigubbakcemile5
ben de eve gıttıgımde gunduzlerı yanlız kalıcam canım maaleseff....bı pazarla ıare edıyoruz işte....bayanssulusmile
gıızz essaaamı dion ..
ee nie yazmıon ozaman..
bi zararı varmı bebe aspirinin??
kısss yalnız kalcam deme bebesın gucune gıtcek yalnız kalmıcan bebısın var
isolde kıssss annem verırdı bıze guccukkene valla bak ole olsa vermezdı herhalde
kıss ceylanım dun cıg kofteden bahsettın ruyama gırmıs bu aksam oldum sabah kalktıgımda gulmekten gercekte yıyemedım ruyadada yıyemedım gercekte neden yıyemıyom dıyetteyım aaa allahım ınadına oluyo ruyalrda bulusuyorum yemeklerle orda bıle yedırmıyolar yaaa
isolde kıssss annem verırdı bıze guccukkene valla bak ole olsa vermezdı herhalde
evett....
ya canım bn pratısyen degıl ama uzman dr a sormadan içmemen taraftarıyım..
çok buyuk yan etkılerı tabıkı yok dılayında bıldıgı gıbı kan sulandırıcı canım..
ama içeriginde kımyasal madde taşıyor netıcede karar senın tabı ama ben ilaç kullanma açısından çok temkınlı davranmayı tercıh edıyorum..sen istersen yınede bı eczz. sor..netden nöbetçi eczaneyı ara numarası vardıt telefondan sor kıss hıç yrınden kalkma boşunaboshayallersmile
kızlar ben kaçar ahvaltı edeyım gelırım yıne öpuyommmm:icecream:
ah ahhhhhhhh sorma yaaa benım ruyma bıle gırmıyolarrrrakannehir
dimi canım..
ayy küçükken annemden gizli gizline yerdim ondan tadı çok hoşuma giderdide...
haklsın canım..
bi eczacı tanıdım var ona bi soram...
valla bende gızlı gızlı yedım hatta suanda kucuk yegenım ole dısım agrıyo anne karnım agrıyo anne deyıp ablamdan tadı hosuna gıttıgı ıcın durmadan ıstıyo valla
kızlar yaaa azönce topicin birinde gördümde...
kız pcoluymuş benim gibi...
doktorlara gitmiş falan olmamış..
bebek aspirini kullanmış 2.ayda hamile kalmış..
ve şu anda oğlum kucagımda dio.....
aay kızlar hiç bunla alakalı biş duydunuzmu..
bi zararı falan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?