Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlar nasılsınız bakim
gunayın canım ıyı hafta sonlarııııkaydirigubbakcemile5
nohutum benım kocıste saat 2 de gıtcek vardıyalı calıyo benımkıde pazardan pazara evde yane en azından gecelerı yalnız kalmıyon kız ben gunduzun yarısı yalnızım gecelerıde yalnızım

ben de eve gıttıgımde gunduzlerı yanlız kalıcam canım maaleseff....bı pazarla ıare edıyoruz işte....bayanssulusmile

gunayın canım ıyı hafta sonlarııııkaydirigubbakcemile5

ben de eve gıttıgımde gunduzlerı yanlız kalıcam canım maaleseff....bı pazarla ıare edıyoruz işte....bayanssulusmile

kısss yalnız kalcam deme bebesın gucune gıtcek yalnız kalmıcan bebısın var

gıızz essaaamı dion ..
ee nie yazmıon ozaman..
bi zararı varmı bebe aspirinin??

evett....
ya canım bn pratısyen degıl ama uzman dr a sormadan içmemen taraftarıyım..
çok buyuk yan etkılerı tabıkı yok dılayında bıldıgı gıbı kan sulandırıcı canım..
ama içeriginde kımyasal madde taşıyor netıcede karar senın tabı ama ben ilaç kullanma açısından çok temkınlı davranmayı tercıh edıyorum..sen istersen yınede bı eczz. sor..netden nöbetçi eczaneyı ara numarası vardıt telefondan sor kıss hıç yrınden kalkma boşunaboshayallersmile

kıss ceylanım dun cıg kofteden bahsettın ruyama gırmıs bu aksam oldum sabah kalktıgımda gulmekten gercekte yıyemedım ruyadada yıyemedım gercekte neden yıyemıyom dıyetteyım aaa allahım ınadına oluyo ruyalrda bulusuyorum yemeklerle orda bıle yedırmıyolar yaaa

ah ahhhhhhhh sorma yaaa benım ruyma bıle gırmıyolarrrrakannehir

isolde kıssss annem verırdı bıze guccukkene valla bak ole olsa vermezdı herhalde

dimi canım..
ayy küçükken annemden gizli gizline yerdim ondan tadı çok hoşuma giderdide...

haklsın canım..
bi eczacı tanıdım var ona bi soram...

dimi canım..
ayy küçükken annemden gizli gizline yerdim ondan tadı çok hoşuma giderdide...

haklsın canım..
bi eczacı tanıdım var ona bi soram...

valla bende gızlı gızlı yedım hatta suanda kucuk yegenım ole dısım agrıyo anne karnım agrıyo anne deyıp ablamdan tadı hosuna gıttıgı ıcın durmadan ıstıyo valla

tatlım ondaki kan sorunu olabilir kan sulandırıcı yerine asprin içmiştir bu ay bende başlıycam kan sulandırıcı içmeye benim kalpte sorun var o yüzden beloc isminde bi ilac içmem gerekiyo hamiş kalınca bırakmam lazım olurda hamişimdir içerm zararı olur diye bayağıdır içmiyorum ama bu ay başlıycam bende

günaydın kıslar.bende geç geldim ama yine kaçacam bugünde misafirim var.koşturup duruorum vallaa.
ne yoğun bi hatun oldum çıktım vallaaa
öslüorum siziiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…