Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canlar bana biraz musade yemegimi yapayim ortaligi toparliyayim biraz
sonracik gorusuruz optummmm

bencede katıl canım bugun hepimiz kocişlerimizi kandırıp yemege cıkalım gerci benim kandırmama gerek kalmadıkaydirigubbakcemile3

:)) akşam başını yedim sinemaya gidelim diye şu eyvah eyvah varya onu merak ediyorum..ondan öncede yemeğe götürsün beni ne olacak yani dimi ama kaydirigubbakcemile2

:)) akşam başını yedim sinemaya gidelim diye şu eyvah eyvah varya onu merak ediyorum..ondan öncede yemeğe götürsün beni ne olacak yani dimi ama kaydirigubbakcemile2

evet ya aslında ben de sinamaya gitmek istiyorum ama bizim sinama biraz uzakta o yüzden gidemiyoruz işten de gec cıkıyo oyuzden anca yemege cıkabiliyoruzkaydirigubbakcemile2

slm kızlar bişey sorabilirmiyim size ben çarşamba günü dr gidicem kontrole çatlama iğnesi yapabiliriz dedi fiyatı da 80 lira falanmış sanırım. ssk bunu karşılıyormu bilgisi olan varmı yani çatlama iğnesini sigortadan yazdırabiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…