- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.401
evet ya aslında ben de sinamaya gitmek istiyorum ama bizim sinama biraz uzakta o yüzden gidemiyoruz işten de gec cıkıyo oyuzden anca yemege cıkabiliyoruzkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk bebmmm..ya abım bugun evde muhabbet edelım dıyıp duruyoo gırıp gırıp çıkıyorum o nedenleehoşgeldin bebeem ya nerde kaldınopuyorumnanaktan
h.g nohutum pembiş olmuşsunnbayanssulusmile
olsun canım beraber vakit geçirmek olsunda sinema yemek hiç farketmez valla yeterki dışarı atalım kendimizi
hoşbulduk bebmmm..ya abım bugun evde muhabbet edelım dıyıp duruyoo gırıp gırıp çıkıyorum o nedenlee
olsun canım bi gününü de abine ayır biz seni bekleriz bebeemolumunekankayizsmile
Aranızda hiç birşey söyleyecek yokmu bilgisi olan yokmu arkadaşlar
canım benim o kunada bilgim yok olsa söylerdim ama diger arkadaşların vardır belki
Aranızda hiç birşey söyleyecek yokmu bilgisi olan yokmu arkadaşlar
teşekkür ederim sanırım kimsenin bilgisi yok saol genede cvp verdiğin için
ayy saol anlayışın ıçın bebemm..hoşbulduk bebmmm..ya abım bugun evde muhabbet edelım dıyıp duruyoo gırıp gırıp çıkıyorum o nedenlee
olsun canım bi gününü de abine ayır biz seni bekleriz bebeemolumunekankayizsmile
aaa ben topıcı canlandırmaya geldım ama sen gıtmişsin kuzuuu:lepi::lepi:bugun cok sesiz bu topik ya:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?