- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.421
İyİyİm canım hafta sonu herkez gezmelerde falann...boŞ buralar bugun..sen nasılsın canım...
ay herkes geziyo galiba ne guzel
bende eve tikildim bugun havada soguk
ama kocis bi gelsin atcam kendimi disariya:)
iyiyim canım,dışardaydım bende yeni geldim..kendime ciciler aldımkaydirigubbakcemile3
gule gule kullan tatlim
benimde cok ihtiyacim var alisveris yapmaya
birseye ihtiyacim oldugundan degil kendimi iyi hissediyorum:)
ben mecburıyetden hapısım zaten kuzuu bende yasak bıtınce atcam kendımı sokaklara:)
Merhaba kısslar bugÜn Çok sakİnsİnİz cumartesİ herkes gezİyor galİba ben harİÇ ben ÇalıŞıyorum.
gule gle kullan canım...amcamın kızının düğünü var..düğünde giymek için bişeyler aldım...eşarp aldım
bende evdeyım kuzu sıkma canınıı....merhaba kısslar bugün çok sakinsiniz cumartesi herkes geziyor galiba ben hariç ben çalışıyorum.
ıyıyıs dılaycım sen nasılsınnkızlar bapıyonusss
kız sorma çizelgemı kabul etmıyo sınır oldum hem onla ugraşıyom hem size yazıyom yaaceylan çizelgen nerede?
inşllah canım inşallah...keske bende hamis olsun evde hapis olmaya raziyim:lepi:
Gecicek kuzu bu gunler insallah yarin guzel haberlerle doncen doktordan
acisini cikartirsin sen bu gunlerin:)
pek iş olmuyor gerçi ama havada güzel olunca çok sıkıcı geliyor..tatil olsa güsel olur tabiikibugun sakin canim kizlar kocisleriyle ilgileniyoolar bugun
bende eve tikildim kocisimi bekliyorum
sanada kolay gelsin cumartesi gunu calismak ssıkıcıdır biraz dimi?
amcamın kızının düğünü var..düğünde giymek için bişeyler aldım...eşarp aldım
aynıı ben o durumdayım bu ara canım yaabenimde arkadasimin dugunu var bir ay sonra dun bir elbise aldim ama birkac kilo versem iyi olur dedim ama kizlar 2 gunden beri bir istahim acildi ye ye doymuyorum
sastim kaldim kilo vereyim derken alicam galiba
nohutlupilavim sen nasil kirmizi oldun oyle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?