Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa 10.10.10 kayram geliyo yazdığına göre sezeryan olacakk
tarihte çok afilli inş. oğlunun şansı hep böyle devam eder
ee senin haberini nerden alıcaz bizz

kızlar iyi dileklerinizi ilettim ceylana
biraz geç uyanmış ve ilk ağrıları olmuş ama şimdi iyiymiş
kızımızın boyu uzunmuş maşalaaaaaaaaah
3 kilo 900 doğmuş
son bilgileri verim dedim hastaneden cts çıkacak

saoll canımm bende sezeryan olcamm nasıpsee :)
ben pc getırcem hastanesyee haber werırımm yanıı:)
ceylann komplemı bayıltıldıkı

ceylanımmmm canım benim. hayırlı olsun kuzucuğun. allahım analı babalı büyütsün. sizlere hayırlı bi evlat olsun İnşallah. çok sevindim yaa. darısı bizlere inşallah canım...

ceylancım canımm yeni öğrendim....çok sevindim..Allah sağlıklı uzuuuuunn ömürler versinnnnnnn:Saruboceq:Şeniz
çiçekim iletirsim msjımı :))Şeniz

cıcekcım..ne guzle haber verdın bıze..

ceylancıgım..allah analı babalı buyutsun canım..tobık kızını ınşallah bızde goruruz..
maşallah ıkra su ya..
ceylancıgım sanada cok geçmıs olsun kuzum..
a.s. a.s. a.s.

sıradaki doğum selcanın galiba hade bakalım hayırlısı ile oda bi doğursunda sıra bizlere gelsin inşallah

ayy ceylanımda doğurmuşşş kızımız geldi desenize maaşallh oda benimki gibi tosuncukmuşşş allh uzun ömür hayırlı yazılar yazssınnn

ayy ne güzel bir haber okuyorum şu andaa..maşallah maşallah
Allah anali babali büyütsün..
Darisi başimiza hayirlisiyla..

dilekçim alır canım sağlıklı olsunlarda önemli olan oo kilo alırlar her türlü merak etme

kızlar bugum mayıs hazıran ayını okudum..geçmıs ne guzelmıs..çok kalabalık...
oohhoo kımler varmıs..artık ugramıyorlar..tosto ede melıke ecesu ve daha kaç kısı vardı...keske topık canlansa yıne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…